Şimdi Ara

Harcavekazan Konuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arama yaptırıyorum ama bütün harcavekazan konuları kaldırılmış/silinmiş gözüküyor. Daha önce açılan konular vardı. Açılmış olan bir konuya yazmıştım bir arkadaşımız hepsiburada ile irtibata geç demişti. Hepsiburada alışverişi dolayısıyla kazanmış olduğum 237 TL bir bakiye var ödemiyorlar 5 aydır. Onlara da durumu izah ettim bizim yapacağımız birşey yok deyip başlarından savdılar. Firma ile irtibata geçin diyorlar. Paralarını alamayanlar ne yaptılar.



  • @sL@N kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Benimde hepsiburadan yaptığum alışverişin iadesi yapılmamıştı genel merkezle yaklaşık 5 haftadır görüşüyorum ve en son Ali naki demir bey konuyla ilgileniyor.

    0216 633 26 00 hepsiburada genel merkezi arayıp 7736 dahiliyi tuşlayın Ali naki beye durumu iletin yardımcı olacaktır. Kendisi bana baya yardımcı oldu konuyu hukuk departmanına iletmiş kendisi bakalım bende cevap bekliyorum tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yazdan kalma 360 tl bakiyem vardı, umudu kestiğim. Bugün gönderdiler. Aylardır hiç bir kanalla iletişim bile kurmamıştım
    . Su içmiştim üzerine. Süper oldu :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @sL@N

    Arama yaptırıyorum ama bütün harcavekazan konuları kaldırılmış/silinmiş gözüküyor. Daha önce açılan konular vardı. Açılmış olan bir konuya yazmıştım bir arkadaşımız hepsiburada ile irtibata geç demişti. Hepsiburada alışverişi dolayısıyla kazanmış olduğum 237 TL bir bakiye var ödemiyorlar 5 aydır. Onlara da durumu izah ettim bizim yapacağımız birşey yok deyip başlarından savdılar. Firma ile irtibata geçin diyorlar. Paralarını alamayanlar ne yaptılar.

    ben de merak ediyorum harcavekazan konuları ne maksatla kaldırılıyor?
  • Geçen markafoniden alışveriş yaptim banada uye olun diye karsima ekran cikti ayda 20 tl imis.butun sitelerden alinabiliyor mu bilmiyorum. Yinede tereddüt ettim baktim cok sikayet var vazgectim.yinede tavsiye eden yada konuya vakif birisi aydinlatirsa iyi olur
    ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşa1978 -- 21 Nisan 2016; 15:24:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schauder kullanıcısına yanıt
    benim de üyeliğimi aylar öncesinden iptal etmişlerdi sormadan, sebep göstermeden. benim tahminimce benim alışveriş potansiyelime dayanamadılar neyse dün baktım ki 103,46 lira yatırmışlar banka hesabıma. Harika oldu. Ayrıca üyeliği iptal edilmiş üyelerin hakkını aylar sonra vermeleri gerçekten şaşırtıcı ülkemiz için. sanırım merkezi Avrupa (İsviçre) olduğu içindir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.