Şimdi Ara

Dragon's Dogma: Dark Arisen, Capcom'un En Hızlı Satan PC Oyunu Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Çıkışı üzerinden bir ay geçmeyen Dragon's Dogma: Dark Arisen'ın PC sürümü Steam oyuncuları tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştı. 2012'de konsollara çıkan oyunun güçlendirilmiş sürümü, PC çıkışıyla beraber Capcom için önemli sonuçlar elde etti.
     
        Yapılan duyurulara göre Dragon's Dogma: Dark Arisen, çıkışıyla beraber Capcom'un şimdiye kadar en hızlı satan PC oyunu oldu. Genel satışlar olarak değerlendirecek olursak da Dragon's Dogma'nın PC sürümünün, Capcom'un şimdiye kadar en çok satan üç PC oyunundan biri olduğu belirtildi. Satışlar konusunda oyunun Resident Evil ve Dead Rising 3'ün arkasında olduğu eklenmiş.
     




  • 2012'de çıktığı dönemde dikkatleri çekmişti.Sadece konsollara özel olması oyunun ön plana çıkmasını engelledi.İyi bir şekilde port edilerek ve uygun bir fiyatla PC platformuna geldi.Bence gayet normal bir durum çünkü oyun çok kaliteli ve bu türün diğer oyunlarından farklı bir oynanışa sahip.
  • :( BU AY ÇIKACAK OYUNLAR VİDEOSU NERDE EEEEEY BSC ABİ :(
  • Ya oyunun (benzer yapımların) ağır fanı olacaksın ya da capon işlerinin hastası olacaksın onun dışında valla bu oyun çekilmez.. Ha 2007 de çıksa yılın oyunu olurdu o ayrı da yıl 2016 be aga..
  • Oyunu çıktığı günden beri oynuyorum. Savaş mekaniklerinden bu denli keyif aldığım bir oyun daha oynadığımı hatırlamıyorum.Capcom bu oyunun devamı için (Dragon's Dogma Online'ı kast etmiyorum) pc kanadında alacakları tepkilere bakıyordu. Oyunun olumlu bir şekilde karşılanmış olması beni çok heyecanlandırdı açıkcası. Eminim 2. oyun çıktığında konsol özel olmayacaktır. Ve bu oyunu yapan ekibin kendi eksiklerini gidereceklerine olan inancım da tam benim. Rpg türüne bambaşka bir tat getiriyor Dragon's Dogma.
  • oyunun havası oynanışı o kadar güzelki yıl 2030 olsa gene oynarım. ps3 te aylarca oynadım artık herşeyi fulledim herşeyi bitirdim yapacak bişey kalmayınca ps3 ü satarak ps4 e geçtim . yeni çıkan online oyunu bi ümit avrupaya gelir diye bekliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bİ CHRONO TRIGGER REWORKLANMADI YA ALLAH BELANI VERSIN SQUARE ENIX

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox 360 ta fps sorunlarına rağmen büyük keyifle oynamıstım, yeni nesil konsollara bir sürü gereksiz remastered geldi ama asıl remastered olması gereken oyun budur. Yeniden gelsin bir daha haftalarca oynarım o kadarda iyi oyundur..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığı zamanda iyi tepkiler almıştı ama FPS düşüşleri, fast travel olmaması ve görev almanıza engel olan bugları ile soğutmuştu bir çok oyuncuyu. PC sürümünü henüz oynamadım ama anlaşılan bu sorunların önüne geçmişler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 2K

    İlk çıktığı zamanda iyi tepkiler almıştı ama FPS düşüşleri, fast travel olmaması ve görev almanıza engel olan bugları ile soğutmuştu bir çok oyuncuyu. PC sürümünü henüz oynamadım ama anlaşılan bu sorunların önüne geçmişler.

    Black marketten fast travel için bir iksir vardı adını unuttum da tabii sadece şehirlerden şehirlere :) her yere değil
  • gelsin bakalım Dragons dogma 2.Capcom devamlı acitasyon yapıyordu yok satış az diye diye.her halde gta 5 satış rakamı beklemiyorlardır.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.