Şimdi Ara

Bakım Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Askerliğimi bakım okulu eğitim merkez komutanlığında yapmış birisi olarak acemi veya usta birliğini burada geçirecek arkadaşlara bilgi amaçlı konuyu açıyorum,elimden geldiğincede sorusu olanlara gerek buradan gerek özel mesaj yoluyla bilgi verebilirim.

    Acemi birliğini burada yapacaklar: Celp katılım dönemi boyunca askerlerin kayıt işlemlem süreleri için sürekli çalışmalar yapılıyor ve bekleme süresi gerçekten minimuma indirilmeye çalışıyor. ilk gün kayıt ve giyindirilme işlemlerınız sonrasında birliğinize yönlendiriliyorsunuz.Eğitim taburuna bağlı 1.,2.,3.,4. bölükler mevcut gideceğiniz dağıtım birliğine göre ayarlama yapılıyor ve aynı yere gidecek olan askerleri aynı bölüklere veriyorlar. Bölüğünüzde yatacağınız yatak, botluk, dolap önceden belirleniyor (genellikle soyadı sırasına göre yerleştiriliyorsunuz koğuşlara). En kısa sürede katılış muayinesi için revire gönderilirsiniz (askerlik süresince sıkıntı yaratacak rahatsızlığınız varsa ifade edersiniz.raporunuz vs varsa yanınızda getirin) sonrasında katılış dönemi sona erdiğinde toplamda yaklaşık 21 günlük eğitim süreniz başlıyor.
    Yemekler yemek firması tarafından yapılıyor evinizde yediğiniz kadar olmasada gayet iyi. Kantinde ihtiyacınız olabilecek birçok malzemeye ulaşmanız mümkün (sigara sıkıntılı). kamerasız telefon ve askercell ile rahatca ailenizle görüşebilirsiniz, tercih etmeyenler içinde bol miktarda telefon kulubesi mevcut. bölüklerde kahve,kola,bisküvi vs için otomatlar bulunuyor.

    Genel olarak aklıma gelen genel ihtiyaçlara değinmişim aradan 5 yıl geçmiş anlattıkalrım yerindemidir bilemiyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan22 -- 8 Şubat 2021; 15:51:24 >



  • 4. bölük ve 4. tkm olarak oradaydım ne zaman geçti anlamadım bile , orhan çavuşa selamlar az lolipopunu emmedik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 26 Şubat 2016; 23:51:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.