Şimdi Ara

Düzeltildi * 4 günlük internet için 264 TL fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ayın 28'inde ttnet'ten superonline'a geçtim. Başvuruyu telefon aracılığıyla yaptım, 24 ay taahhütlü başvurmak istediğimi söyledim bağlantım yapıldı ve bugün internetten faturamı kontrol ettiğimde böyle bir borçla karşılaştım. Faturayı inceledim ve 200 TL kurulum, 48 TL aktivasyon bedeli 12 TL internet kullanımı 3 TL de damga vergisi almışlar. Yine araştırdım ve gördüm ki 200 TL kurulum ve 48 TL aktivasyon bedeli 24 taahhütlü başvuruda alınmıyormuş, yani beni taahhütsüz üye yapmışlar ve bu borcu kilitlemişler. Arayıp durumu anlattım ve onlarda taahhütsüz üye yapıldığımı doğruladı. Şikayet kaydı oluşturup 24 saat içinde döneceklerini söylediler. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Buradan nasıl bir sonuç çıkar ve geri kalan süreçte ne yapmam gerekir?

    edit: 2 gün önce üyeliğimi ilk günden itibaren taahhütlüymüş gibi düzenlediler, bugün de faturamdan ekstra kesintileri sildiler sadece 16 liralık bir fatura çıktı.


     Düzeltildi * 4 günlük internet için 264 TL fatura



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTranqlty -- 8 Şubat 2016; 19:03:31 >







  • DarkTranqlty kullanıcısına yanıt
    Telefonla yapılan başvurunun bir geçerliliği yok, sadece adres bilgilerinizi alıp kargo ile sözleşme ve taahhütname gönderiyorlar. Bu evrakların bir kopyasını size vermeleri lazım.
  • İnterneti bağlamaya geldiklerinde getirdiler abonelik sözleşmesini, bir kopyası var elimde ve taahhüte dair hiçbir şey yazmıyor.
  • Ses kayıtları tutuluyor, 24 ay tahahütlü abonelik başlatacağınızı bildirdiyseniz, süperonline suçludur.
  • 7 gün içerisinde kayıtsız şartsız iptal etme hakkınız var. Tamamen iptal ettirip yeniden başvurun.
  • 7 günü geçti maalesef. Bugün geri dönüş yaptılar, talebimi finans bölümüne iletip faturayı düzenletip üyeliğimi 24 aylık taahhütlü hale çevirmek için kayıt oluşturduklarını söylediler, bir iki gün içinde tekrar geri dönüş yapacaklarmış. Beklemedeyim şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.