Şimdi Ara

Bu hafta CEVİZKABUĞU'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SADDAM’IN İDAMI VE BÖLGEDEKİ GELİŞMELER

    Vaktiyle Ortadoğu’nun en büyük askeri gücüne sahip olduğu ileri sürülüyordu. Ülkesine yapılacak bir saldırı sonucu tüm Araplar ayaklanacak, dünyaya verdikleri petrolü kesecekler ve üçüncü dünya savaşı çıkacaktı... Ama hepsi boş çıktı!..

    Saddam Hüseyin hikâyesi nasıl idamla sonuçlandı?..

    Saddam kimin adamı idi?.. Kimler, hangi ülkeler Saddam’ı kullandı?. Para kazanmak için AB’nin başkenti Belçika, Saddam’a kimyasal silah farikası kurdu mu?..

    Irak’ın yüzlerce savaş uçağı, binlerce tankına ne oldu?.. Bölgenin en büyük ordularından birine sahip Irak Ordusu rüşvet ve menfaatle satın mı alındı?.. Saddam idam edilirken ordusu nerede idi?.

    Sevr döneminde Türkiye’de Kürdistan kurup Irak’taki Kürtleri buraya bağlamak isteyen ABD, şimdi tam tersini mi uygulamaya koydu?.. Kuveyt’in işgali ile başlayan silahlı müdahale ve ABD’nin Ortadoğu’yu yeniden düzenleme planı olan Büyük Ortadoğu Projesi’nin geldiği nokta ve ABD’nin Kürdistan projesi...

    Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendiren tüm bu soruların yanıtları ve önemli analizler canlı yayında Ceviz Kabuğu’nda.

    Ceviz Kabuğu, 5 Ocak, Cuma saat 22.30’da Kanaltürk’te..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.