Şimdi Ara

YENİ SAĞLIK RAPORU MU ESKİSİYLE Mİ ALDINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu sıra randevu alan herkesin akllında aynı soru var. kimisi eskisiyle aldı kimisi yeni sağlık raporuyla.

    Eskisi mi yenisiyle mi aldığınızı ve hangi ilçeden aldığınızı yazarsanız alacak arkadaşlar boşuna masraf yapmamış olur.



  • Ben bu gün gittim. Eski sağlık raporuyla aldım ama gözlüklü olduğum için az kalsın doktora gönderecekti. :D
    Biraz inceledi beni.

    Yeni ehliyetlerde bir şansını denemekte fayda var. Masraf yapma bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freqX

    Ben bu gün gittim. Eski sağlık raporuyla aldım ama gözlüklü olduğum için az kalsın doktora gönderecekti. :D
    Biraz inceledi beni.

    Yeni ehliyetlerde bir şansını denemekte fayda var. Masraf yapma bence.

    Ona dikkat etmeniz lazım. Gözlük var ise ehliyette gözlüklü isen polis durdurduğunda sorun olabiliyor ehliyete işleniyor gözlük kullanım durumu. yani ya hem fotoda hem normalde gözlük takacaksın, ya da hiçbirinde takmayacaksın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 2 Şubat 2016; 13:13:53 >
  • Gözlüklü sürer raporu almıştım zaten. İyi ki öyle almışım yoksa beni yollardı doktora valla. Foto da gözlüklü. Gözlüğü çıkartmıyorum zaten sorun yok.
  • Eski sağlık raporuyla aldım (alacağım inşaallah, elime ulaşmadı da dahabu gün yarın gelir) gözlüklü yazıyor raporumda ama fotom gözlüksüz, hiç aklıma dahi gelmedi gözlük takmak foto çeklilirken, ehliyet alırken sorun olmadı ama kullanırken olur mu bilmem. Gazi Osman paşa ilçe emniyetten aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sağlık ocağına gittim ordaki doktor beni göz, kbb , ve iç hastalıklarına sevk etti, göz ve kbb için özel bir hastanede 60x2= 120 lira ödedim , iç hastalıkları için başka bir özel hastaneye gittim orasıda 20 lira muayene ücreti aldı girişte doktora kağıdı uzattım bir dakika muayene etmeden kaşelemem dedi karnın açmı tokmu dedi saat 11:00 gibiydi kahvaltımı yapmama rağmen açım dedim benden kan ve idrar numunesi aldılar sonra ekg kalp grafisi istedi onun içinde extra 20 lira para ödedim allahdan analizler hepsi tamam çıktı şeker falan normal neyse dahiliye doktoruda kaşeledi netice itibariyle hastane masrafı olarak 160 lira cepden para çıktı 13 lira vergi dairesine 2 lira vakıfbanka yatırdım 10 lirada biometrik fotoğraf derken genel toplam 185 lira para tüngedik, tam 5 sefer trafik tescile gittim geldim ilkinde vakıfbank dekontunda tahsil edilmiştir kaşesi yok diye memur bankaya yönlendirdi, sağlık raporunda doktorlar ikinci grup sürücü olur kısmını işaretlemiş c sınıfı ehliyetim olduğu için ama polis memuru sende A2 'de var ve birinci grupuda işaretleyip sağlık raporunun arkasına bütün doktorlara yazdır kaşelet yeniden dedi hadi sil baştan yeniden hastanelere gittim c ve a2 sınıfı ehliyeti uygundur yazdırıp kaşelettirdim tekrar geldim polis sabıka kaydı istedi gittim ofisden e devletten çıktı aldım geldim kimlik fotokopisi okunaksızmış yeniden çektirdim geldim bu yaptırdıklarım aynı günde olmadı her seferinde bir ertesi güne sabahın 8'ine randevu alarak gittim dün oh be hepsi tamam artık bugğn cuma hayırlı gündür dedik emniyet müdürlüğü kapıları açıldı polis amcalar kafeteryada makara tukarada çay keyfi derken saat 09:00'de geldi açtı bilgisayarını aldı evraklarımı kontrol etti sorun yok ekranında ilgili yerleri doldururken benim ehliyetin veriliş tarihleri sisteme zamanında işlenmemiş ekrandan gösterdi 00/00/0000 olarak yazıyordu içimden allah belanızı versin dedim topunuzun. Ee dedim şimdi ne olacak bu işlere bakan memur arkadaş 12 şubatta gelecek şu an izinde dedi ver dedim evraklarımı sokarım ehliyetede daha berinesinede diyip sinirle çıktım 1 hafta sonra bakalım gidip eksikleri sisteme işleteceğiz sonrası allah kerim, verhasal kelam emniyet müdürlükleri rezillik herkes hürraaa hücum ediyor sıra yok baş badrak yok bağıranlar küfür edenler her cinsden insan mevcut bu sistem böyle işlemez nufus müdürlüklerine verseler en azından adamlar bu işlerde uzman, koymuşlat emniyete bir tane memur bir bilgisayarla iş yapmaya çalışıyor , gözlükleri su bardağınjn altı gibi önünü zor görüyor, zaten ben ordayken hiç gelmediyse 20-25 kişi geldi 15 günlük gecici ehliyet süresi bitipde yenisi adresine ulaşmayan kişilere memur laf anlatmakdan iş yapamıyor, sistem kokuşmuş laşka resmen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Kendi konuma yanıt vermeyi unutmuşum,

    Gittiğim şubede (kadıköy) ehliyeti olup da yenileme yapacaklar için 2016 şartı aranıyor dediler. İlk kez ehliyet alanlar dosyalarını ne zaman topladılarsa o zamanın belgesi geçerli olacak. YANİ İLK EHLİYET ALACAKLAR İÇİN 2015 SAĞLIK RAPORU GEÇERLİ diye bilgi aldım ve işlemimi 2015 ile yaptım.

    bilginize.
  • bu ehliyet işi iyice arap sacı oluyor
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Bende 18 şubat'a randevu aldım. 12 aralık sınavında başarılı olmuştum. Direksiyonu da 30 ocak'da geçtim. Size bir kaç sorum olacak. Eski vesikalık fotoğrafları kabul ediyorlar mı ? Yoksa yenide biyometrik fotoğrafmı çektirmem gerekiyor. Kan grubunu belirtir belge diyor. Benim kimliğimde kan grubum yazıyor. Ayrıca belge almalı mıyım? Ve nerden almalıyım ? Son olarak Kurs şöförler odasında mavi bir dosya almam gerektiğini söyledi. Ama istenen belgeler arasında böyle bir dosya yazmıyor. Başvuru esnasında sizden istendi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.