Şimdi Ara

FM TRANSMITTER ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracıma cd doldurmaktan gına geldiği için bu ucuz yönteme başvurdum. Audio system gibi bir markanın cd charger tarzı bir ürünü var fakat 200 lira civarı o çok yüksek olduğu için fm transmitter bakmaya başladım. Sizden isteğim önerebileceğiniz bir fm transmitter var mı. Teşekkür ederim.



  • bugün elimdeki iki fm transmitteri denerken, birinin aracın orjinal radyo bilgi ekranında transmitter da çalan parçanın adını gösterdiğini farkettim, bu özelliğin adı nedir? yeni bir transmitter alacağım, bu şekilde ekranda parça bilgilerini gösteren almak istiyorum, bunun için neye dikkat etmeliyim?
  • bence aux yaptır hiç uğraşma transmitterla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frender

    bugün elimdeki iki fm transmitteri denerken, birinin aracın orjinal radyo bilgi ekranında transmitter da çalan parçanın adını gösterdiğini farkettim, bu özelliğin adı nedir? yeni bir transmitter alacağım, bu şekilde ekranda parça bilgilerini gösteren almak istiyorum, bunun için neye dikkat etmeliyim?

    Rds(Radio Data System). Ama radyonun da o özelliğe sahip olması gerekli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de tavsiyem aux olurdu. Fm transmitter'ın dezavantajları çok bana sorarsanız. Ses netliği, fonksiyonellik açısından aux çok çok daha iyi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM Transmitter önermem. Piranha Fm transmitterlar 40 lira civarı. 40 liradan aşağı fm transmitter sanırım Türkiye'de kalmadı. Onun yerine Roadstar RDM 355 teyp ile daha fazla verim alırsınız, RDS, Usb, Aux vs... Ancak en mantıklı işlem aux hattı yapılmasıdır. Artık çoğu araç için hazır kablolar mevcut zaten. Aracınızın teybine göre yoksa da elektrikçi halleder.


    aux yapımı için link



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khortytsa -- 18 Ekim 2017; 16:20:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.