Şimdi Ara

Phantomers Klan Turnuvası'nın şampiyonu XGame eSports Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin son zamanlarda en çok oynanan online FPS yapımlarından birisi olan Phantomers, geçtiğimiz haftasonu 3. Klan Turnuvası'nı düzenledi.

    Turnuvanın ön elemeleri online olarak daha önce yapılmıştı. Yarı finale katılmaya hak kazanan 4 takım, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Sömestr Fest organizasyonundaki turnuvada kozlarını paylaştı. Turnuvanın yarı final safhasında XGame eSports Club Fire ve önceki iki turnuvanın şampiyonu Mod Z Blue takımları finale çıkmaya hak kazandı. Finalde 2-0 skoru ile XGame eSports Club Fire 2.500 TL'lik ödülün sahibi oldu. Mod Z Blue ekibi 1.500 TL, Ultimate Gaming Blue ekibi ise 1.000 TL'nin sahibi oldu.

    Sömetr Fest'te yer alan turnuvaya izleyici olarak katılan oyun severler turnuvayı büyük heyecanla seyredip Cem Adrian, Athena ve Duman gibi grupların konserleri ile coştular.

    3. Klan Turnuvası'nın sona ermesinin ardından şimdi sıra 5.000 TL ödüllü 4. Klan Turnuvası'na geldi. Yarı finale kalan 4 takım, 6-7 Şubat tarihlerinde yine İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Gaming İstanbul organizasyonunda kozlarını paylaşacak.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.