Şimdi Ara

Mersin’den TBF’ye ‘Fenerbahçe’ Sitemi: “Adaletli Olmaya Çağırıyoruz…”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımının önceki hafta Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı ve 5 sayı farkla kaybettiği karşılaşmada yaşanan kural hatası iddiaları skandala dönüştü.

    Maç içerisinde yapılan kural hatasına vakit geçirmeden itiraz eden Mersinli yöneticiler, bu durumu belgelemek için Fenerbahçe Kulübü tarafından çekilen görüntülere henüz ulaşamadıklarını açıkladı.

    Başkan Hikmet Avşar, Fenerbahçe Kulübü’nün kendileriyle oynadıkları karşılaşmayı hem Fenerbahçe Kulübü’nün hem de Fenerbahçe TV’nin çektiğini ispatladıklarını, buna rağmen Türkiye Basketbol Federasyonu’na bu görüntülerin ulaşmamasını hayretler içerisinde izlediklerini söyledi.

    Maç içinde yapılan kural hatasının farkına vardıklarını ve bu duruma maçın ardından itiraz ettiklerini söyleyen Hikmet Avşar, “Hakemler oyuncumuz Marina Kuzina’nın yapmış olduğu faul ve akabinde yaptığı teknik faul sonunda serbest atışı faule maruz kalan oyuncunun değil bir başka oyuncunun attığının farkına varamamışlardır. Bunun adı kural hatasıdır. Ve maçın tekrarlanmasını gerektirir. Ne var ki Fenerbahçe Kulübü maçın görüntülerini yazılı itirazımıza ve maçın üzerinden günler geçmesine rağmen TBF’ye henüz göndermemiştir. Biz bu konuda gerekli girişimlerimizi yaptık. Salonda bulunan iki kameranın fotoğrafı elimizde. Maçta bulunan TBF yönetim Kurulu üyesi ve tribünde bulunan tarafsız gözlemci de bu gelişmeleri Federasyona yazılı ve sözlü bir şekilde beyan etmiştir. Bu konuda TBF’yi hem göreve hem de adaletli olmaya çağırıyoruz” dedi.

    Fenerbahçe Kulübünün maçın görüntülerinin neden TBF’ye gönderilmediği yönünde ise net bir açıklama yapmadı. TBF ve TRT arasındaki uyuşmazlık nedeniyle karşılaşmanın Fenerbahçe TV’den de banttan yayınlanması beklenirken, yaşanan gelişmeler üzerine karşılaşmanın yayın akışından kaldırıldığı öne sürüldü.



    Bizim çocuk yine yanlış yapmış amma papaz her zaman pilav yemiyor







  • Fenerbahçe Spor Kulübü’nün müsabakanın video kaydını TBF tarafından belirtilen ftp adresine yüklememesi nedeniyle eylemlerine uyan Sözleşmeli Basketbol Ligleri Yönetim Esasları Yönergesi’nin 54. maddesi ile Disiplin Yönergesi’nin 7, 11.1 ve 19. maddeleri gereğince, FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ KADIN BASKETBOL ŞUBESİ’NİN İHTAR CEZASI ile tecziyesine, iş bu kararın ilgiliye tebliğine oy birliği ile karar verildi.

  • Harun: Bizim çocuk videoyu yüklememiş
    XXX: Başkanım Fenerbahçe'den yüklenecek
    Harun: Ha tmm, pardon


     Mersin’den TBF’ye ‘Fenerbahçe’ Sitemi: “Adaletli Olmaya Çağırıyoruz…”




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.