Şimdi Ara

o'juvi Parfümlerinden Kullanan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hiç bir yerde kullanıcı yorumu karşılaştırma vs bulamadım.
    İçinizden deneyen oldu mu hiç acaba ?

    http://www.ojuvi.com.tr/

    EDP parfümler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linkten baktım yeni bir firma sanırım parfümler notaları güzel denemek gerekir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende ilk defa duydum merak ettim o yüzden
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Kısa zamanda bir sipariş geçicem bakalım nasıl kalıcılığı farkedilirliği en önemlisi koku güzelliği! Türk firmaları bellemişler bir koku hep aynı tarz kokular hiçbir değişim yok . Açık parfümlerinde içinde ne olduğunu belli değil bir sürü sentetik kimyasal içerik. Böyle tüm dünyanın beğenisini kazanacak türkiye'yi temsil edecek ne bir parfüm nede girişim var Türkiye'de parfüm işi sıkıntılı bir durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum. Denersen mutlaka deneyimlerinizi paylaşın. Bende niyetleniyorum ama kör alımda karar veremyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara ben de merak ettim ama hiç bir yerde herhangi bir yorum göremedim. Bir de fiyatı biraz pahalı geldi hiç bilinmeyen bir markaya göre ondan vazgeçtim. grandherakles hocam aldıktan sonra yorumunuzu paylaşırsanız memnun olurum.
  • Merhaba Biz M3 Kozmetik olarak yaklaşık 2 sene önce O'juvi parfum markasını oluşturduk. bir kaç ay öncesine kadar sadece ihracat ağırlıklı bir ticaret sistemimiz vardı Ukrayna Kosova Bulgaristan ve Avusturyada yaklaşık 50 adet kendi satış mağazalarımız var. Türkiye'de mağazalaşma yoluna gitmedik satış ağı kurmaya çalışıyoruz. Çok hızlı ilerleyen bir sistem olmadığı için herhangi bir kullanıcı yorumu vs bulamadınız ama bunu yapıcı bir eleştiri olarak web sayfasını yapan tasarımcıya iletiyorum. İçerisinde %23 civarında esans olan Parfümörler tarafından seçilmiş 20 çeşit kokuyla beğeninize sunuyoruz. Yardımcı olabileceğim yada merak ettiğiniz bir şey varsa yazınz info@ojuvi.com.tr.
  • Evet ben kullanıyorum. O'juvi Diego erkek parfümünü birkaç aydır kullanıyorum. Kokusu gayet güzel, vanilyalı şekerli kokulardan. Kokusunu her deneyen beğeniyor.
    Kalıcılığı da gayet iyi. Tavsiye ederim.

    Gidip yabancı parfümlere yüzlerce TL vereceğinize O'juvi ye bir şans verin. Yerli orjinal türk malı.
    Tek eksiği satan yer pek bulamıyorsunuz, acilen satış ağı kurmaları gerek. En azından Internet'ten satış yapan yerlerle anlaşmaları gerek.
    Hepsiburada, misspera, mizu, lidyana gibi sitelerde mutlaka satılması gerek, yoksa piyasa da tutunamazlar.
  • Güzelse de beğensenizde ve hatta gerçekten iyi olsa bile Türkiyede satmaz. Parfüm kozmetik sektörünü çok iyi bilen biriyim. Parfüm sadece kokusuyla değil yaşattığı exclusive hava ile müşterinin sadece güzel kokmasını amaçlamaz. Asıl amaç çantadan çıkardığınızda etrafta yarattığınız merak duygusu,özel olma hissi gibi duyguları tetiklemektir. Boş Tom Ford şişesi ile hava yaparsınız ama diğerleri için mutlaka bir sıradışılık uydurmak zorundasınızdır. Ya isim ya esans ya şişe ya fiyat sıradışı tutularak ilgi çekilmeye çalışır bu alanda. 2016 Hyundai ye binersin full donanımlı 92 model 300SEL kadar havan olmaz. Bu ona benzer bişey. Satış ağındaki arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Doğu avrupa falan bir derece. Alt sınıf Rus müşteri de alırama yüksek fiyat bandında olan Batı müşterisine bedava bile veremezsin. Arap mesela elini sürmez. Kokusuna delirsin isterse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.