Şimdi Ara

GTA IV vs. GTA V

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gta V'de özellikle oyunun fizikleri açısından birçok şey kırpılmış. Gta IV V'den 5 sene önce çıkmasına rağmen çok daha fazla özelliğe sahip:

    Oyunun ana konusuna yazacaktım ama forumun arama motoru çalışmıyor..




  • Bunu 5 çıktığında da söyledik evet fizikler çok daha gerisinde araçlarda özellikle bariz belliydi fakat oldgen konsollara çıkış yapması yüzünden de olmuş olabilir harita olarak çok daha büyük grafik olarak daha gelişmiş bir oyundu gta 5, gta 4 bile 20 fps'de oynadığımız ap ağır gözü yoran heryerin koyu renk paletine sahip olduğu bir oyundu o yüzden ben pek sevmemiştim hikaye dışında, gta 5'in renk paleti çok daha güzel açık tonlar hakim, kolay değil 10 yıllık konsola gta 5 gibi bir oyun yapmak.
  • Kulaga kucuk bi detay gibi geliyor ama benim en cok canimi sıkan sey "wasted" yazdiktan sonra goruntunun hemen kararması . Okadar guzel kaza yapiyorsun camdan ucuyorsun falan adam yere dokunuyor öluyor 3 saniye sonra ekrani karartiyor .

    Onun disinda daha iyi demek dogru olmaz bana gore . Ikisininde birbirlerinde olmayan ozellikleri var . Gta 4 te ev alma yok yanlis hatirlamiyorsam . Detayli arac modifiyesi yok . Kiyafet sınırlı . Harita daha kucuk . Silahlar daha az ve yine yanlis hatirlamiyorsam ozellestirilemiyordu silahlar .

    Gta 4 un fizikleri harikaydi . Insanlar nankor . Gta 4 e agır hantal sıkıcı denmisti havasi fizikleri yuzunden . Gta 5 te tempoyu hizlandirdilar yine begenmediler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış sıralaması tam tersi olsaydı inanın daha güzel olacaktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    Bunu 5 çıktığında da söyledik evet fizikler çok daha gerisinde araçlarda özellikle bariz belliydi fakat oldgen konsollara çıkış yapması yüzünden de olmuş olabilir harita olarak çok daha büyük grafik olarak daha gelişmiş bir oyundu gta 5, gta 4 bile 20 fps'de oynadığımız ap ağır gözü yoran heryerin koyu renk paletine sahip olduğu bir oyundu o yüzden ben pek sevmemiştim hikaye dışında, gta 5'in renk paleti çok daha güzel açık tonlar hakim, kolay değil 10 yıllık konsola gta 5 gibi bir oyun yapmak.

    GTA 5'in araç dinamikleri çok kötü bu ilk günden belliydi zaten. Ama dediğin gibi umarım birçok şeyin kırpılma nedeni oyunun daha casual olması değil de sistemin izin vermemesidir. 4'ün neredeyse iki katı harita ve daha iyi grafik ile geldi oyun. Ama ben atmosfer olarak Gta 4'ü daha iyi buluyorum, evet biraz kapalı tonlar hakimdi ama Liberty City atmosferi çok sağlamdı ve bence şehir daha çok yaşadığını hissettiriyordu.Rockstarın sıradaki oyunu çok büyük ihtimalle Gta olmayacak ama bu nesilde bi Gta oyunu yapacaklardır. Umarım onda oyunun fizikleri Gta 4'e yakın olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 25 Ocak 2016; 9:34:31 >




  • GTA 4 ü GTA 5 le kıyaslamak saçmalık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta5 in grafik pek harici artısı olmayan bir oyunun göstergesi olmuş bu video
  • GTA 4 bana göre en iyi GTA oyunudur gerek atmosfer gerek hikaye gerçekten eğlenceliydi. GTA 5 daha çok multiplayer için oynanabilecek bir oyun çünkü oyunda aktivite ve oyun modları baya fazla ve arkadaşlarla oynamak için birebir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu videonun tam tersi de var. Youtubeda oyun isimlerinin yerlerini değiştirip aratınca bulunabilir. Orada da gta 4'ün saçmalıklarını görebilirsiniz. Aslında gta 5 imkan olarak 4'le eşit şartlarda çıkmasına rağmen üstüne bayağı bayağı koymuş bir oyun. Ölçüp biçip bazı şeyleri çıkarıp yerine başka şeyler koydular büyük ihtimalle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.