Şimdi Ara

Kinetix 5w garbard hi kışlık outdoor bot hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web sitesinin ürün satış sayfasında kinetix 5w garbard kışlık outdoor bot olarak tanıtılan botu satınaldım. Sitede suya dayanıklılığı hakkında hiçbir ibare yoktu. Kışlık outdoor bot diye yazılan bir ürünün su geçireceğini de kimse düşünmez değil mi? İlk giydiğimde su geçirdi. Hemen iade için hepsiburada müşteri hizmetlerine yalkvarışlarım başladı. Ya!varmak diyorum, botu geri yolladım pingpong topuna döndü kargo. Geri gönderdiler. İade kabul etmeme nedenleri, giyilmiş olması. İade nedenim, su geçirmesi. Giymeden su geçirdiğini anlamam gerekiyormuş. Mahkemeye vereceğim. Sizi de uyarıyorum, resmen dolandırıyorlar, 20 gündür. Ayrıca ürün sayfasına yorum yapılamıyor. Aylardır satılan bu ürünün o yüzden yorumunu g9remezsiniz. Ayıplı ürün. Su alan outdoor kışlık bot şaka gibi! Üretici firmayla da görüştüm ve su geçirdiğini söylediler. Son kullanıc8yı ywnıltıyorlar.
    Link:
    http://www.hepsiburada.com/kinetix-5w-garbard-hi-kislik-outdoor-erkek-ayakkabi-p-OUTKINKX1272-H41



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 22 Ocak 2016; 6:31:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Seninkiyle çok alakası yok ama O kinetix alma gafletini geçen sene bende yaşadım.1 adet flo'dan spor ayakkabı aldım fakat değişik pis bir koku yaymaya başladı.Giyemedim,giymeye çalışsamda çoraplarıma bile lastiksi pis koku sindi.
    O yüzden Kinetix'mi ASLA!
  • Bulunduğunuz şehirde decathlon varsa Novadry membranlı en ucuz quechua outdoor botlardan alın, aşagı yukarı bu bedelleri öder ve gerçekten su geçirmez / Nefes alabilen membranlı bir ayakkabı sahibi olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.