Şimdi Ara

LG G3 seri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ay sonunda bütçe itibari ile G3 paralel ithalat almayı düşünüyorum. Aklımda bir cok soru var tabi bir sürü sıkıntıları kasa catlaması telefon ısınması kasması ekran renk solması vs gibi bir cok sorun var. Bu sorunların son serilerde (511-512K) düzeltildiğini söylüyorlar.

    En son (511-512K) serilerini kullanan arkadaşlar görüşlerini yazabilirler mi acaba ? Ve en son seri biraz önce yazdığım seriler mi ? Yada başka 3gb ramlı 1200 lira civarı bir cihaz önerir misiniz ?



  • 507K serisini ağustostan beri kullanıyorum çatlak yok ki daha üst serilerde hiç yoktur diye düşünüyorum.
  • Bu kasa çatlaması ne kadar sürede oluyor ya da kesin oluyor mu bilemicem, benim de kafamı kurcalayan bir konu. Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum, en azından şu ana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım. 509K serisi benim telefon; biraz araştırma yaptım bu kasadaki çatlamanın 4 seirisinde çok rastlandığını gördüm ama bizimkilerde ne olur bilemem. Isınmaya gelicek olursak, ne sıklıkla oyun oynayıp, veri indirme işlemi gerçekleştirdiğine bağlı. Telefonu aldığım ilk gün google playden uygulamalarımı, oyunlarımı yükliyecem diye epey bir wifi ve veri bağlantısı kullandım ve harbi ısındığını farkedip korkmuştum, bu ısınma işi biraz da telefonun yazılım güncellemesi ile alakalı sanırım. Herşeyi kurduktan sonra direk iki güncelleme gelmişti LG tarafından onları kurdum. Şu anda gayet iyi ısınması vs. Ben bile oyun çok oynamam diyordum, bu ara Nfs No Limits ve Modern Combat 5 oynuyorum 40-43 C oluyor max. oyundan çıktıktan sonra batarya sıcaklığı. Takılma gibi bir problemi de yok. Onun haricinde başka telefonlarda durum nedir bilemicem, kullanıcısı olmadığım için.
    1200 tl civarı sıfır piyasasında ne var başka, bulabilirseniz Samsung Note3 olabilir, belki galaxy s5 olabilir, sony xperia z1 belki z2 olabilir. Umarım zevkinize uygun telefonu bulursunuz.




  • Yorumlar için tesekkurler arkadaslar son serilerde sorunları bitmiş gibi ısınmadan dolayı ekran sararması gibi bir sorun olabilir mi cihazda peki baska kullanan arkadaslarda yorumlarını yazarlarsa sevinirim.
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Ben 9 ay kadar kullandım cihazı, oyun performansı ve batarya ömrü senin için önemliyse bu telefona yaklaşma bile.

    Onun haricinde evet ısınıyor, ama -arayüzde- kasma gibi bir durum söz konusu değil. Renk solması G2'de yaşanan bir durumdu, G3'de o çözüldü.

    Ayrıca kasanın çatlaması ve telefonun ısınması bütün serilerde meydana gelebilir. Bu tamamen şans işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.