Şimdi Ara

D SMART GÜNCELLEME SORUNU YARDIMLARINIZ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR KONUNUN YERİ BURASI MI BİLMİYORUM DEĞİLSE YÖNETİCİ ARKADAŞ TAŞIRSA SEVİNİRİM. YAKLAŞIK 3 SENEDİR D SMART ÜYESİYİM. NE OLDUYSA BU SENE ORTALIK KARIŞTI. ÖNCE CİHAZ GÜNCELLEME HATALARI VERDİ GEÇEN GÜN İSE TAMAMEN SİNYAL GİTTİ. SERVİS GÖNDERDİLER EVE KABLOLAR DEĞİŞTİ DERKEN SİSTEM AÇILDI BU KEZ KANALLARIN BAZILARI KAPALIYDI. SES ETMEDİM GELİR DEDİM. ŞİMDİ İSE YİNE GÜNCELLEME VERİP DURUYOR ! GECE GELEN GÜNCELLEMEYİ SABAHA KADAR AÇIK BIRAKTIM TAKILIP KALIYOR O EKRANDA ! NE YAPABİLİRİM FİŞ ÇIKARIP TAKMAKTAN BIKTIM BU NEDİR BEN BU HİZMETE PARA VERİYORUM ! 2 SENEDİR GAYET MEMNUNDUM ARTIK İLLALLAH ETTİM. VAR MIDIR ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLAN ? MANUEL OLARAK ÇÖZEBİLİR MİYİM BU GÜNCELLEME İŞİNİ ?



  • aynı durumu yaşıyorum bugun 10 lira verdim cihazı guncellediler ama nedense cihazı da değişek dediler neyse değiştirdiler ek para vermedim ama az önce yine güncelleme cıktı kıracaktım kutuyu sonra fişi cektim açtim düzeldi ama tekrar güncelleme olursa heralde kıracam kutuyu. İşin ilginc tarafı evde de var ordakinde sorun yok, sorun ofiste bir haber izleyemiyoz arkadas.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shener

    aynı durumu yaşıyorum bugun 10 lira verdim cihazı guncellediler ama nedense cihazı da değişek dediler neyse değiştirdiler ek para vermedim ama az önce yine güncelleme cıktı kıracaktım kutuyu sonra fişi cektim açtim düzeldi ama tekrar güncelleme olursa heralde kıracam kutuyu. İşin ilginc tarafı evde de var ordakinde sorun yok, sorun ofiste bir haber izleyemiyoz arkadas.

    Hocam o sorunu ben çözemedim kaldırdım digitürke geçtim. Gerçekten çok illet bi sorundu. Ayrıca öyle durumlarda müşteri hizmetlerini arayıp sert çıkın. 10 lira değişim parası yada güncelleme parası gibi birşey vermeyin. Benden de istediler ben iptal ettireceğim diyince almadılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cboy60 -- 13 Temmuz 2016; 18:03:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun sinyalden bunu anladim evde de var getirdim takdim şakir şakir güncelledi cihaz kendini, cihazda sorun yokmuş meğerse, sorun uydu sinyalinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.