Şimdi Ara

P35 Çipseti ve SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu çipsetli anakartlardan kullanıp da ssd ile sorun yaşayan var mı acaba? Bendeki anakart Gigabyte p35-ds3l.



  • Özger kullanıcısına yanıt
    P35 çipset anakartta yanlış hatırlamıyorsam ICH 9 çipi ilgileniyor sata birimleri ile ve bu anakart ile SSD konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. Ancak bu anakart SATA2 desteği sunduğu için SSD 'den olması gerektiği performansı alamazsın. Ama SSD ileriye yönelik bir yatırım olur yinede, sana zararı olmaz.

    Bu anakart ile SSD nin vermesi gereken performansı vermesi için ise SATA3 ve hatta aynı zamanda üstünde USB3 desteği sunan PCI Express x1 veri yolunu kullanan kartlardan alup takabilirsin. Bu biraz pahalı ve geleceğe yonelik mantıksız bir harcama olabilir:

    LogiLink PC0059A 2 Port USB 3.0 + 2 Port SATA III PCI Express x1 Arayüz Kartı
    http://www.hepsiburada.com/logilink-pc0059a-2-port-usb-3-0-2-port-sata-iii-pci-express-x1-arayuz-karti-p-BD802333?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CK6WoOXYscoCFQbnwgodhw0NHw




  • p45 ile ssd kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok ki zaten olması da mantıksız. Tek dezavantajı sata2 olması ki aradaki fark herhangi bir eksiklik hissettirmiyor.
  • Imzamdaki sistemi kullaniyorum. Herhangi bir problem yasamadim, hdd ye gore fark tatmin edici...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, ssd almak gib bir gayem vardı ama önce bunu tecrübe etmiş arkadaşların fikrini almak istedim. Yardımlarınız için teşekkürler. Sanırım bu hafta içinde 64gb boyutunda bir ssd alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.