Şimdi Ara

Windows 7 ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Eski masaüstü bilgisayarıma windows 7 kurdum. Bütün driverlar sorunsuz kuruldu. Ancak bilgisayardan ses gelmiyor. Realtek driverda da herhangi bir hata yok düzgün çalışıyor yazıyor. Müzik açtığımda ses düzeyi de müziğe göre değişiyor ancak hopalörden tık yok. İnternetteki hemen hemen her çözümü denedim olmadı. Hoparlörün bozuk olma ihtimali yok biliyorum kaldı ki kulaklıkla falan da denedim özel olarak. Sorunuma çözüm bulun lütfen.



  • Biraz daha kurcaladım. Hoparlör ayarlarından speakerdan daha üst ne kadar seviye varsa denedim ve hepsinde bir yerden hopörlörlerimden ses aldım. 4lü ayarladığım zaman asıl iki bölümden değil son iki bölümden ses geliyor. bunların ayarlamalarını nasıl yapabilirim? belli ki birşeyler ters ayarlanmış elle düzeltmek gerekiyor.

    Özet: Höparlörlerin yerleri yanlış. Nasıl değiştirebilirim?
  • 5+1 falan var dostum tam anlamadım ? yeşilden ses veriri işte aux ?
  • TeaTone kullanıcısına yanıt
    Harici hoparlör mü var 4 lü dediğini anlamadım ?
  • bakın normal 2 speakerı olan bir müzik setim var ve onun aux girişini bilgisayarıma bağlamış durumdayım. tek bir ucu var yani. xp yüklü iken çalışan deliğe taktığımda speakerdan hiç ses gelmiyor. bende ayarlara giriyorum ve modunu speakerdan 4lü ye aldığım zaman. ilk ikisi yerine son ikisinden ses geldiğini görüyorum veya surround yaptığımda ön ve arkadan ses geldiğini görüyorum. ekrandaki şekilde. ben nasıl bu sesi tekrar speakerdan alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.