Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (269. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.367
Cevap
36
Favori
249.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2022 başları itibari ile güncel oyuncusu sayısı günlük ortalama ~1500


  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Oyunun yıllardır oynanacak bir tarafı yoktu da işte bir şekilde oynanıyordu.

    Artık über zengin değilseniz Knight online oynanmaz. En son 2018 de oynamışım, o zaman bile Premiumu, Sc'si derken dünya para gidiyordu. Şimdi dolar katladı herhalde aylık 600-700 lira tutar oynaması. Daha iteme GB'ye girmedim. CZ'de aktif olacağım dersen onbinlerce lira harcaman gerekiyor. Kendim oynarken en fazla Andream takılabilirdim o bile boyumu aşardı zaten.

    Bir de Knight Online yıllardır oyuncuları kazıklamak için her türlü şeyi yaptı, oyuncular her şeye eyvallah dediler.

    Mesela itemi giyer giymez bound oluyor. Niye? Char soyulmasın diye. E ama KC ile Seal item alırsan açabilirsin. Sonra yıllarca Koxp'u banladılar, PK alanlarında kullanılmasa bile banladılar. Niye? Çünkü haksız kazanç, emeksiz exp. Sonra kendileri Genie çıkardılar. 20 saatlik paketler halinde de KC ile sattılar. Yahu ağırlık sorunu olmayan potion çıkarıp onu bile KC ile sattılar. Yahu oyunda basılan potun bile maliyeti olur mu?


    Bir de mesela ilk Valkry ile çıktı zırhın üstüne zırh giyme olayı. Verdiği 6-7 STR mesela ama meret çok pahalı. Yine de millet bu parayı verdi çünkü 6 STR de olsa diğerinden üstün olmak üstün olmaktır. Bunu çok iyi sömürdüler. Oyundaki priestin basabileceğinden fazla Buff + Def veren SC'ler var mesela. Prieste muhtaç olma ver parayı istediğin buffı bas. E o zaman Priest'in Buff sekmesini kapat komple. Sadece healer priest olsun. Buff SC 2000 can veriyor Priest 1500. O aradaki 500 can için insanlar o parayı veriyor. Resmen çok iyi sömürmüşler insanları.

    Sonra yine en iyi item seviyesi Forgotten Temple itemleri iken önce Bifrost'u çıkardılar. Biraz geçti Krowaz çıkardılar, biraz geçti bir seviye üstünü çıkardılar. Yani bir türlü endgame seviyesine ulaştırmadılar insanları. İnsanlar ona da prim verdi. Şu an son seviyeyi bilemiyorum aslında girip şöyle bir göz atasım var meraktan ama bilemedim.


    Zannedersem insanlar akıllanmış ki artık bu oyuna prim vermiyorlar. Ve yine şahsen gider World of Warcraft oynarım o parayı verip, bu oyunu oynamam artık (Ki mekaniklerini çok çok severim Knight'ın).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 8 Şubat 2022; 12:49:34 >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt

    Çok güzel ve yerinde tespit . Ve şuanda oyunda ki belli başlı clanlar para kasılan yerlere çökmüş kimseyi sokturtmuyorlar . Bir kaç senedir wow aklımda bakalım artık belki bir gün başlarım ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt

    Zamanında WOW da oynadım ve kesinlikle Knight'dan ucuza geliyor. İlk 20 level bedava zaten, indirip bir kaç karakter deneyebilirsiniz ve beğenmezseniz silersiniz gider. Beğenirseniz devam edersiniz.

    Şu anda online oyuna ayıracak hiç vaktim yok, olsa da oynayacak arkadaşım yok ondan sebep yerimde duruyorum ben.

  • goodorevil kullanıcısına yanıt

    Diablo geldikten sonra alış veriş olayını cozerseler Diablo ya devam ederim .dediğin gibi iş güçten günde veya 2 günde 1 kasmak çokta eğlenceli de olmayabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklı olan gider nnt nin ko oynar bu boşa emek gibi bişey char zamanında 80 kasmışdım iyidi ama şimdi oyun cacık olmuş item yok oyunda paran olsa item alamassın öyle bir server

  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.