Şimdi Ara

Fixnet VDLS AKK'sız limitsiz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    İstanbul da ikamet ediyorum dosya transferi çok yapıyorum ve Netflix aboneliğimde var malum kotalı/AKK internet kullanmak istemiyorum / kullanamam.Binamıza fiber/kablo servisi verilmedi.Ne zamanda verileceği meçhul.

    Şu TTNet 8mbit ADLS sınırsız/AKK'sız internet kullanıyorum ayda 127TL ödüyorum.Ortalama 25 sn ping ve 7 mbit download değerleri elde ediyorum.TTNet te hipernet'e bakındım ama malesef böyle AKK olmayan/sınırsız bir paket bulamadım.Biraz araştırdım ve aradığım fiyat segmentinde TTNet altyapısını kullanan Fixnet firmasını buldum.

    Edit : Malesef VDLS hizmetide yok bana! Fixnet yinede daha iyi bir alternatif sunuyor aynı paraya 16 mbit :ayda 129 TL AKK vb hiç bir şey yok.
    (Fixnet : 32 mbit VDSL Adil kullanım kotası olmadan / sınırsız paketi 159TL ye veriyor.)Benim için ciddi bir upgrade söz konusu olabilir.Sorunum şu : Bu firmayı hiç duymadım , DH forumuna da şöyle bir bakındım pek bir şeye rastlıyamadım.Dolayısı ile görüşlerinizi/deneyimlerinizi paylaşmanız benim için faydalı olucaktır.Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 14 Ocak 2016; 23:29:37 >



  • 2013 den beri kullanıyorum. Sıkıntı yok. Fakat tahadüt yapmadıklarından faturalarda indirim söz konusu değil. Tahadütlü veren firmalar var daha hesaplı. Ben şu anda 129TL lik olan VDLS 16Mbit / 2Mbit upload lık paketi kullanıyorum. 16Mbitlik hızda ADSL ile VDSL fiyatları aynı.. Apartmandaki fiber dolap devreye girdiğinde 32Mbitlik tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Ama malesef bu paket de de Upload hızı 2Mbit.

    Vodafonede 500GB akk li yada AKKsiz fiber olsa buna geçerdim. Vodafonede upload hızları 4Mbit/s..
  • binet taahüt verince 109 tl 16mbit bence ona geçin fazladan para vermeyin 139da 32mbit var bi bakın benim binamda vdsl var ama hala geçmedim ama gecersem engelli paketine gececem 120tlye taahütsüz 32mbit veriyorlar
    Göknette var o daa hesaplı istersen direk ona geç 8mbit sınırsız 65 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggame -- 15 Ocak 2016; 22:56:30 >
  • Bilmediğiniz firmaya taahhüt vermeyin. Bence taahhütsüz hizmet alıp memnunsan devam edersin değilsen iptal edersin o kadar basit :)
  • Valla bende arıyorum Kocaeli Karamürsel'de ikamet ediyorum speet testlerde internet hızım 1.499 mb/s 1.5 falan cıkıyor zaten torrentten bişey çektiğimdede aynı ama AKK belasını aşıyorum 1 hafta en fazla dayanma sürem 3 binlik kasa yaptım acısını cıkartmadım doğru dürüst daha bana sabit hızlı 1.3 1.5 mb/s arası verecek akksiz bir internet lazım bölgemin internetini altyapısını falan bilmiyorum ama ttnette suan bu kadar hızlı alabiliyorsam demekki o altyapı var hani kıytırık bir firmada olabilir yeterki AKK'siz o interneti bana versin ucuz olursada iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.