Şimdi Ara

Farklı kartlardan para yüklemedeki pazar banı ve bıçak tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde 300-400 tl kadar nakit para var bu parayı harcamadan tutmak için cs içinde değerlendireyim diyorum.Farklı Enpara hesaplarından atıp yarısını iade alacağım.Fakat farklı kartlardan yükleme yapınca bildiğiniz üzere bir süreliğine pazardan ban yiyoruz alışveriş yaptırmıyor.Bu daha önceki farklı kartlardan yüklemelerimde 2 kere oldu.Bu seferde 7-8 karttan para atacağım için yine olacak,acaba bu daha büyük bir sorun oluşturur mu komple ban yeme gibi?Parayı değerlendireyim derken elimdekinden de olmak istiyorum.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim.

    Birde oyun içi 300-400 tl civarına alıp daha sonra TL ye çevirmek istediğimde kolayca elimden çıkarabileceğim hangi bıçakları tavsiye edersiniz ?



  • Valveın kestiği komisyondan zarar edersin. Forum üzerinden referanslı arkadaşlardan direkt bıçak veya anahtar alarak bıçak takaslarında kullanabilirsin. Bir itemi 50 tl koyduğunda 7 lira kadar bir para kesiyor steam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam için %13 büyük bir komisyon forumdakı hvale ıle satıs yapan arkadaslardan alıs yaparsan sıkıntı yaşamazsın...
  • Önerileriniz için teşekkürler ama enparayla alacağım için zaten %50 si geri gelecek paranın. Amacım bu işten kar etmek değil o yüzden al sat veya takasla uğraşmak istemiyorum ,elimdeki parayı koruyup ihtiyacım olduğunda da tekrar nakite dönüştürmek için böyle birşey düşündüm. Ayrıca bıçak almakta istiyordum bu şekilde ihtiyacım olana kadar itemi kullanmista olacağım.
    Fakat bu enparayla 7 8 karttan steam hesabıma para yüklemek bir haftalık pazar bani dışında bana sorun yaşatır mı bu takıldı aklıma. Bu şekilde her ay yada bana oranla daha fazla sayıda yükleme yapipta bir sorun yaşayan oldumu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up yükleme yapınca bi sıkıntı yaşayıp yasamayacagim konusunda fikri olan yokmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.