Şimdi Ara

206 aracı ilk çalıştırdığında verdiği uyarı sesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eşimin 2005 model 206 aracı var. XT modeli otomatik vites. Bir haftadır aracı ilk çalıştırdığında "dın" diye bir uyarı sesi veriyor. Göstergelerde hiç bir sıkıntı yok. Motor uyarısı, abs, yağ ve hararette bir sıkıntı yok.

    Önce sıcaklık uyarısı diye düşündüm (3 derecenin altında olunca uyarı vermesi gibi) fakat hava şu an 7-8 derecelerde gene aracı ilk çalıştırdığında bu uyarı sesi geliyor. Sizce sıkıntı ne olabilir? Önemli bir şey değil muhtemelen ama bir türlü çözemedim. Bunun için de ustaya gitmek istemiyorum şimdi boşu boşuna.

    Far, emniyet kemeri veya kapının açık kalması uyarısı da değil onu da belirteyim.



  • sabah soğukken mi yapıyor anlamadım yoksa gün içerisinde de yapıyor mu benzin göstergesine baktınız mı lamba yanıyor mu
  • TheBaBa55 kullanıcısına yanıt
    Benzin de sıkıntı yok. Sabahları çalıştırdığımızda oluyor. Ama gün içinde (mesela park ettik sonra tekrar geldin çalıştırdın) yine yapıyor. Çözemedim bir türlü. Acaba akü zayıfladı da onu falan mı bildiriyor? Saolsun eşim beni dinlememiş ve şu 10 gün önceki soğuklarda aracı yaklaşık 10 gün kadar çalıştırmamış. Ben çalıştırırken baya bir zorlandım. Acaba o arada akü zayıfladı da onu bildiriyor? Ama bu tarz bir uyarı var mı araçta onu da bilmiyorum. Göstergede hiç bir arıza lambası yanmıyor. Sadece sesli uyarı bir kere "dın" ediyor. Aracın kullanımında da bir farklılık veya aksayan birşey de yok. Anlayamadım bir türlü.
  • tigger_agc T kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz olay hiç başıma gelmedi aküden yapacağını zannetmiyorum birde aracı hangi modda kullandığınıza bir bakın ecodan farklı bir mod ise belki onun uyarısnı veriyordur bi ihtimal
  • Mod derken bizim araçta mod gibi birşey yok. Sadece vites de spor ve kar tuşları var. O kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 12 Ocak 2016; 14:45:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.