Şimdi Ara

bootcamp ısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,Ben bootcamp ile windows 10 yükleyip,bootcamp driverlarını kurdum.Fakat bootcamp ile windows'u açtığımda hiç birşey yapmasam bile bilgisayar çok ısınıyor ve fanlar son hızda çalışıyor.Acaba daha önce başına gelmiş olan var mı?Yahut çözüm için önerisi olan.
    İyi forumlar.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mogosan

    Merhaba,Ben bootcamp ile windows 10 yükleyip,bootcamp driverlarını kurdum.Fakat bootcamp ile windows'u açtığımda hiç birşey yapmasam bile bilgisayar çok ısınıyor ve fanlar son hızda çalışıyor.Acaba daha önce başına gelmiş olan var mı?Yahut çözüm için önerisi olan.
    İyi forumlar.

    Bende de böyle, arkadaşımda da böyle. Normal yani, bence bootcamp'e bi kod koydu apple. Windows çalıştırıldığında direkt fanlar ötmeye başlıyor. Kasıtlı değilse hiçbir şey bilmiyorum :D
  • bende böyle bir sorun olmadı win 10 pro yükledim 2 gün önce. OS X El Capitan mı kullanıyorsunuz ? boot camp güncel mi ? windows 10 64 bit mi yüklediniz ?
  • Mr.Seko kullanıcısına yanıt
    10 pro,el capitan,bootcamp son sürüm,windows 64.Ama belirttiğim gibi ısı çok fazla,fanlar durmuyor.Hiç birşey yapmasam bile ateş gibi.

    edit:os x kullanirken herhangi bir ısınma söz konusu değil(flash vs hariç).Birde parallels 11 ile windows 10 kurdum hiç bir sorun veya ısınma olmadı.Ama işte sorun bootcampte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 13 Ocak 2016; 2:10:23 >
  • senin dediğin şey benim başıma yosemite kullanırken ve windows 7 yüklemişken başıma gelmişti ama bende şuan sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.