Şimdi Ara

Videodaki filtre hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Aşağıdaki klipte uyguladıkları filtre ne filtresi, yazılımsal mı yoksa donanımsal filtre mi, böyle bir filtreyi sıradan çektiğimiz videolarımıza uygulayabilir miyiz? Cevabınız evet ise ne ile ve nasıl, yardımcı olursanız sevinirim.

    https://www.youtube.com/watch?v=p3z8_ARyc_Y



  • cdsoft C kullanıcısına yanıt
    videoda filtre falan yokki, neden söz ettiğini anlamadım. görüntünün netliğinden ve renk canlılığından bahsediyorsan. onlar o klibi bizim gibi 1000tl lik makinelerle değil, en az 30 000tl lik kocaman sinema kameralaro ile çekmiştirler. Ayrıca bu video büyük ihtimallle RAW video olarak çekilmiş sonra premier gibi video düzenleme proğramında renk ve keskinlik düzenlemeleri falan yapılmıştır.
  • Görüntü kalitesinden bahsetmiyorum, sarı tonlarda sinema filmi gibi. Mutlaka bir filtre olmalı. Örnek vermek gerekirsehttps://www.youtube.com/watch?v=vsL2HvrxUbA video da normal bir çekim. İkisini karşılaştırırsak sadece kamera kalitesinde mi kaynaklı, sanki ilk video sinema filminde uygulanan bir filtre uygulanmış gibi duruyor. Yinede kesin bir dille konuşmak istemem siz daha iyi bilirsiniz.
  • cdsoft C kullanıcısına yanıt
    bak böyle bir şeyler yapıyorlar. ama bu videodaki RAW olarak çekilmiş,sonradan renk ve başka ayarlarını düzenlemelerini programda yapıyorlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.