Şimdi Ara

Xbox TR'ye özel indirimler, Türkçe Dil ve Fiyat konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Önümüzdeki hafta içinde PS4'ün yanına bir de XOne almaya karar verdim. Bir yarış ve sürüş simülasyonu hayranı olarak artık Forza serisine daha fazla kayıtsız kalmak istemedim. Yıllardır PS kullanmamdan dolayı oluşan Xbox'a karşı önyargıyı da ufak yıkmayı başardım.

    Neyse gelelim konumuza; sene içerisinde forumdan da bir kaç arkadaşın Xbox TR ile yaptığı bir görüşme oldugunu hatırlıyorum. TR'ye özel fiyatlar ve exclusive oyunlarda TR dil desteğinin olacağını yazmışlardı. Galiba aradan 1 yıl geçti ama bununla ilgili en ufak bir haber cıkmadı. Gerçekten MS'nin böyle bir çalışması olacak mı?

    Bir de oyun fiyatları konusu... Fiyatlar, tabii ki kimi insanı etkiler kimisini etkilemez. Kendimden yola çıkacak olursam 25 yaşındayım tek yaşıyorum herhangi bir kira ya da aidat derdim yok Aylık da 2200-2400 arası bir kazancım var. Aylık ödemem gereken tek rakam 800 TL araç kredim. Malum ülkemizde Xbox oyunları PS'e göre spotcularda dahi çok çok pahalı. Hatta çoğu meşhur spotcu xbox oyunu satmıyor bile. Sizler oyunlarınızı nerden alıyorsunuz. TR Xbox Store da neredeyse 200 liranın altında oyun yok. Hatta indirimli AC Syndicate 260 TL idi. (İNDİRİMLİ)
    Mesela ben oyunlarımı burdan alıyorum. Fiyatları gerçekten çok iyi.
    http://www.feza-elektronik.com/playstation-4/

    Ayrıca herhangi bir bölge sorunu olmadıgından dolayı Hong Kong ya da Endonezya PSN'den bazen gerçekten komik rakamlara oyunlar alabiliyoruz.

    Xbox'da da ucuz oyun alabileceğimiz başka bir bölge ya da sizin bilip de acaba benim bilmediğim bir spotcu var mı?

    İyi günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 6 Ocak 2016; 12:19:51 >







  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    Selamlar öncelikle yeni konsolun hayırlı olsun,Xbox TR direktörü ve ürün müdürleri ile görüşme yapan kişilerden biriyim.Kendilerine bir çok konu hakkında soru sorduk taleplerimizi ilettik,ancak hepsi karşılıksız kaldı.

    Yapılan etkinlik Evolve lansmanıydı aradan uzun bir zaman geçti Gears UE Forza 6 ve Halo 5 gibi MSin kalesi sayılan exclerin hiçbiri için lansman düzenlenmedi.Bize söz verdikleri senede 3 lansman,TR için yapılacak özel fiyatlandırma,altyapı ve dil desteği gibi hiçbir konuda herhangi bir girişimde bulunmadıkları gibi,yeni çıkan Xbox bundleları ve aksesuarlarınıda tamamen Arala teslim ettiler.Aralın kazığını bilen bilir onu geçtim 2015de piyasaya sürülen özel edition hiçbirşey ülkemize gelmedi bile.Ama hayatında Xbox oynamamış ürün müdürü ablamız herşeyi getiriyoruz diyor.Ne hikmetse bu gelen ürünler ne Aralın elinde nede teknoloji marketlerinde mevcut.Ve bize "dijital oyunlarda agresif fiyat politikası"uygulayıp aradan Aralı çıkaracağız diyen Nuri Çankaya,agresifligi arala değil oyuncuya uygulayıp Türkiye storeu eskisinden daha beter hale getirdi.

    İşte Xbox TR böyle bir oluşum dostum.Şu an bu forumda iyi bilinen bir spotçu kardeşimizin istanbulda işlettiği dükkanı Xbox trden çok daha disiplinli iyi hizmet kalitesinde çalışıyor.

    Bu konsol Türkiye pazarında laf olsun diye var.Avrupada ciddi pay kaybetti.Amerikada bazı haftalarda en yakın rakibi ile arasında 100bin fark olmazsa biz başarılıyız diyor.Fakat çok başarılı exclusiveleri var,ben araba yarışı severim ama simülasyonundan hiç anlamam.Ps1den beri GT ve Forza serisini alır otomatik vites oynarım.Ama ilk Xboxdaki Forza1den beri her zaman daha sevdiğim seri olmuştur.Hayatımda ilk bitmesin dediğim fps Halo 1dir.Mekanikleri sıfırdan yaratmadılarsada multi oyunculuğu benim için en çok değiştiren oyun Gearsdır.Fableın yeri çok ayrıdır vs vs.

    Bunu en ağır xbox fanı arkadaşlarım bile söyler Türkiyede kullanılacak konsol Playstationdur.Xbox ancak ikinci konsol olarak amacına hizmet eder.Keşke herkes senin benim gibi iki konsoluda alıp avantajlarından faydalanıp marka fanboyluğu yapmayı bıraksa.Iyi oyunlar:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 6 Ocak 2016; 12:54:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkürler çok güzel anlattınız. Bütün vaatler havada kaldı yani. Ülkemizde zaten konsol lükstür algısı var ama xbox one baya baya lüks olmuş malesef ülkemizde.

    Ayrıca bahsettiğiniz spotcu arkadaşın numarası ya da sitesi var mı acaba?
  • bu yılın ilk çeyreğinden itibaren Türkçe dil ve özel idirimler gelecek demişti yetkili bayan.ama bütün oyunlara gelirmi bilmem.çunku xbox Türkiye guven vermiyor.çokta önemsediklerini dusunmuyorum.
    umarım yanıltırlar bizi.bekleyip gürücez.
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    Kutulu oyun alan çok az herkes kardeşlik sistemiyle adam başı 30$ vererek dijital alıyor oyunları mesela benim dijital olarak 100 oyunum olmasına karşı 1 tane bile kutulu oyunum yok olamazda:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolun hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin.

    Gerçekten Türkiye gibi konsolların lüks sayıldığı ülkelerde xbox ikinci sırada olan cihaz. Öncelikle PS4 gelir. Malesef XBox TR nin ilgisizliğinden mi, yoksa firmanın kendi politikası mı birşey diyemem ama pek ilgili değiller genel olarak bu taraflara.
    Yinede sevenine kendini aldırıyor.

    Yıllarca Xbox fanboyluğu yapıp PS ye gözümün ucuyla bile bakmadım. Sonra bir takım arkadaşlar beni ikna etti ve Xbox One'ı verip PS4 aldım. Aradan 7-8 ay geçti sanırım, Xbox'u tekrar özlemeye başladım. Fanboyluk yapmanın alemi yok diyerek tekrar aldım. Şimdi ikiside var. Xbox ağırlıklı olmak üzere ikisiyle de severek oynuyorum.

    Exc oyunları gerçekten çok güzel. Forza Horizon 2 veya Forza 6 gibi bir oyun diğer platformlarda yok.
    Türkçe olarak Store da tek gördüğüm oyun Titanfall. Onu da EA Acces'e vermedikleri için normal ingilizce olanını indirdim mecbur.

    Bunun yanında sunduğu diğer hizmetlerde güzel. Gold Abonelik fiyatı gerçekten rakibe göre çok uygun. TR den Live Gold üyelik almak, PSN'in HK store'un dan Plus almak gibi neredeyse. Ayrıca Gold üyelere verdiği oyunlar PSN'e göre çok daha iyi, bunun yanına bir de geriye uyumluluk oyunları geldi. 5 Aydır PSN Plus oyunu indirmiyorum açıkcası.

    EA Acces'i unutmamak gerek. Zamanla EA'in oyunları ekleniyor. Ve yıllık gayet uygun fiyata bunları aboneliğin olduğu sürece oynayabiliyorsun.

    Cihazın servise gitmesi gerektiğinde veya canlı destek ile görüşmek istediğinde çok yardımcı oluyorlar. Adamlar seninle sorunu çözmek için saatlerce sohbet ediyorlar. Çok başarılılar bu konuda.

    Tekrar hayırlı olsun

    İyi oyunlar




  • Farklı bölgelerden oyun alınabiliyor, forumda yöntemleri yazıldı. Hem de PS'deki gibi 50 tane hesap açmaya gerek yok, tüm oyunlar aynı hesapta. En güzel yanı bu.
    Ben bu nesle 1.5 yıl sonra girdim, sürekli eski oyunları ala ala komik fiyatlara oyunsuz kalmadım hiç. Şimdi sen ilk etapta Horizon + Forza 6 almak istersen galiba ikisi 80 dolara geliyordu indirim zamanı. Onun dışında oyunlar çok erken indirime giriyor zaten, MGS 5'i 2 ay sonra 100 küsür liraya aldım Enpara'yla 80'e falan gelmişti.
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    Forum nicki fateeh,dükkan ismi konsol dünyası,facebook sayfası var.İletişim bilgilerini ordan bulabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.