Şimdi Ara

Server Birleşimi Tarihi Belli Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun bakalım yorumları alalım

    https://tr.aion.gameforge.com/website/news/servermerge_status_update/



  • İş yerinde olup linki açamayanlar var. Spoiler lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lofer_freud

    İş yerinde olup linki açamayanlar var. Spoiler lütfen.

    quote:

    Durum Güncellemesi ve Cevaplar

    AION’a Sor’un beşinci bölümünde yakında gerçekleşecek olan sunucu birleşimiyle ilgili bazı sorular cevaplandı. Ayrıca, rütbeye bağlı donanımların nasıl telafı edileceğine dair bilgi verildi.

    Fakat cevaplanması gereken soruların bir video formatını aşabileceğinden dolayı diğer sorularınızı da biriktirdik ve genel bir durum güncellemesinin yanı sıra bugün bu en çok sorulan soruları yanıtlayacağız.

    Durum Güncellemesi:

    Ürün Müdürü’nün mektubundaki (Kasım 2015) son açıklamadan sonra herhangi bir plan değişikliği olmadı. Bu açıklamada sunucu birleşminin Ocak/Şubat aylarına erteleneceği bildirilip, sunucu birleşiminin nasıl gerçekleşeceği belirtilmişti.

    Sunucu birleşiminden dolayı fraksiyonla ilgili doğabilecek sıkıntıların önüne geçmek için birleşim gerçekleşmeden önce ilgili oyuncuların yaptığı ücretsiz transfer sayesinde ilgili hesapların karakter transferinin sunucu birleşiminden bir hafta önce mümkün kılındığını görebildik.

    Fakat sunucu birleşiminin gerçekleştiği günden itibaren bir sunucuda her iki fraksiyonla oynamanın mümkün olduğu bir geçiş dönemi başlatılacağı için, ilgili hesapların transfer fonksiyonunun sunucuların birleştirileceği gün web sitedeki hesap yönetimi kısmından etkinleştirilmesine karar verdik. İlgili oyuncular fraksiyondaki sıkıntılarını nasıl çözeceklerine ve transferi nasıl gerçekleştireceklerine bu geçiş döneminde karar verebilecek.

    Ayrıca planlanan birleşimle ilgili size bir güncelleme sunmak istiyoruz.

    Birleşim 3.2.2016‘da gerçekleşecek.

    Sorular:

    Sorulara gelmeden önce iade olanağına açıklama getirmek istiyoruz. Birleştirme işleminden sonra bazı oyuncular rütbelerini kaybedecek ve dolayısıyla ellerinde bulunan donanımı bir daha kullanamayacak. Birleştirme işlemini her şeyden önce oyun keyfini artırmak için gerçekleştiriyoruz. Bir oyuncunun zırhını ve/veya silahını kaybetmiş olmasından dolayı oyunda etkin olamama durumu, bizim için kabul edilemez bir durumdur. Temel hedefimiz birleştirme işleminden sonra hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadan alışageldiğiniz gibi oynamaya devam edebileceğiniz bir ortam sağlamaktır. Bunun neredeyse imkansız olduğunu bildiğimiz için ideale yakın bir çözüm bulma gayreti içerisindeyiz.

    İşte soru ve cevaplar:

    Donanım iadesi:

    1. İade durumlarında “eş değer” somut olarak ne manaya geliyor? Bunu örneklendirin lütfen.

    Mitolojik “rütbe 1” donanımı hariç, iade ettiğimiz donanım parçaları Şöhretler Salonu’ndaki/Onur Tapınağı’ndaki belli YZKlar’dan alınan donanım parçalarıdır. Bu objeler esas alınarak hangi donanımın eski donanımınıza uygun olduğunu ve envanterinize yerleştirileceğini gösteren kapsamlı bir şema hazırladık. Örneğin: Daha önce Vali’yken birleştirmeden sonra Büyük General oluyorsunuz. Daha önce kullanılan “Muhafız Valinin Kılıcı“ rütbe kaybı nedeniyle artık kullanılamayacak. Telafi amaçlı bunun yerine size bir ”Elit Muhafız Komutanının Kılıcı“ verilecek. Aşağıdaki şemada tüm rütbelere yönelik örnekler bulabilirsiniz. Vali’den yola çıkarak birleşimden sonraki rütbeye uygun olarak telafi amaçlı şemada belirtilen donanım verilecek.



    2. Silah, zırh parçaları ve takılar da iade edilecek mi?

    Evet, silah, zırh parçaları ve takılar da iade edilecek.

    3. Objeler değiş tokuş mu edilecek yoksa ayrıyeten mi verilecek?

    Objeler değiş tokuş EDİLMEYECEK, oyuncuya ayrıyeten verilecek. Emek verip kazandığınız donanımlar hiçbir koşulda elinizden alınmayacak. Objeleri iade ederek sunucu birleşimi nedeniyle dezavantaja düşmemenizi amaçlıyoruz.

    4. Sunucu birleşimi yapıldığında iadelik durumda olmayan ve günler/haftalar sonra rütbesi düşüp iadelik duruma düşen oyuncular için herhangi bir şey düşünüldü mü?

    Tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak elimizden geldiği kadar çözüm bulmaya çalıştık. Bu durum ne yazık ki iade gerektirecek bir durum değil. Sadece sunucu birleşimi anındaki durum esas alınır. Rütbesini birleşimden biraz önce ya da biraz sonra kaybedenler bu olanaktan faydalanamayacak.

    5. Giyilen fakat yüklenemeyen donanımların da iadesi olacak mı? Örneğin: Birleşim nedeniyle bir subayın rütbesi 2’yken 1‘e düştüğünde rütbe 2’ye ait donanımlar yüklenemezse giyilebiliyor.

    Yüklenmesi mümkün olmadığı halde giyilebilen donanımların da iadesine karar verdik. Bu, verilen örnekteki rütbe düşüşü nedeniyle yüklenemeyen 2 Yıldızlı Subay’ın donanımı için de geçerli.

    6. General’in “Büyüyebilen silahları“ ne olacak? Bunların gerçek anlamda bir alternatifi yok.

    General’in büyüyebilen silahları şu anda normal obje muamelesi görüyor. Bunların özel yeri olduğunun tabiki farkındayız. Bu nedenle buna daha iyi bir çözüm getirmek için Ocak ayında çalışmalar yapacağız.

    7. Tüm setler mi iade edilecek yoksa sadece bir tanesi mi?

    Bu konu ekibimizce henüz netliğe kavuşmamış bir tartışma konusudur. Aslında sadece bir tane set, yani güncel giyilmiş olanın iadesi olacak. Yalnız bunun birleşimde sıkıntısız gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belli değil. Bunun dışında, çok sayıda setle etkin bir şekilde oynayan birçok oyuncumuz var. Bunlara rütbe düşüşünden sonra şu anki durumda sadece bir set iade edilecek ve dolayısıyla olumsuzluk yaşamış olacaklar.

    8. General setin yerine bir mitolojik rütbe 1 donanımı mı yoksa epik rütbe 2 donanımı mı verilecek?

    Mitolojik rütbe 1 donanımının iadesi öngörülmemiştir. Telafi amaçlı somut olarak hangi objeyi alacağı, birleşimden önceki rütbesine ve birleşimden sonra hangi rütbe verileceğine bağlıdır.

    9. Birleştirilen silahlar nasıl işlem görecek? 2 Yıldızlı Subay, 1 Yıdızlı Subay’a düşerse, 1 Yıldızlı Subay’a yeni bir silah verilecek mi?

    Birleştirilen silahları tümüyle iade edeceğiz (yani her iki parçayı) ve rütbeye bağlı parçayı değiş tokuş edeceğiz.

    10. Hangi donanım sınıfları iade edilecek? Mitolojik mi epik mi?

    Bir oyuncu sadece “General“ rütbesine düştüğünde kendisine mitolojik donanım verilecek. Diğer tüm durumlarda mitolojik değil epik donanım verilecek.

    11. 4 Yıldızlı Subay’ın aksesuarlarının yerine ne verilecek?

    Bunların yerine rütbe 1 aksesuarları verilecek. Örneğin:

    “[Arkont Hususi Birliği Liderinin Kutsal Turkuaz Yüzüğü]“ objesi yerine bir “[Arkont Komutanının Büyülü Yüzüğü]“ verilecek.

    12. 4 Yıldızlı Subayın Kanatları’nın yerine ne verilecek?

    Bu kanatların direkt bir karşılığı ne yazık ki yok. Aslında mitolojik rütbe 1 verilmesi gerekir. Fakat bu aşırı telafi durumu teşkil edeceği için telafi amaçlı “[Kudretli Kutsanmış Mana Bağışı: 2. Basamak]“ vereceğiz fakat bunun yerine PvE kanatları vermeyi şimdilik açık tutuyoruz.

    Karakterler ve Lejyonlar:

    1. Hesap deposunu/Lejyon deposunu birleşimden önce boşaltmak gerecek mi? Eğer gerekecekse, birleşimden önce çıkarılmayan objeler ne olacak?

    Bu husus henüz netliğe kavuşulmamış ve üzerinde şu anda teknik açıdan çalıştığımız nadir konularımızdan biri.

    2. İcap ettiğindeki isim değişikliği nasıl yapılacak? Oturum açtıktan sonra bu işlem için bilet mi verilecek? Ve şu anda engellenmiş hesaplara ait isimler nasıl işlem görecek? Bunlar birleşimden sonra tekrar kullanıma açılacak mı?

    İsimlerini kaybeden oyuncuların envanterine bir isim değişikliği bileti gönderilecek. Engellenmiş hesaplara ait isimler kullanıma açılmayacak.

    Ev eşyaları ve sunucu dengesi:

    1. Evlerin yeniden satışı basamak basamak mi gerçekleşecek yoksa sunucu açıldıktan hemen sonra hepsi birden mi kullanıma açık olacak?

    Şu anki planımıza göre evler 1-2 haftalık bir bekleme süresinden sonra yeniden kullanıma açılacak. Bu şekilde her oyuncun yeni bir ev almak için aynı şansa sahip olması sağlanmış olacak.

    2. Asmodiyerler ve Elyoslar arasındaki şu anki dengesizliğe yönelik çözüm planları var mı? Elyoslar birleşimden sonra sayı bakımından daha üstün olacaktır.

    Bu durum birleşimden sonra değişmeyecek. “Eski“ sunucularla kıyaslayınca başlangıç durumuna göre bu denge ya biraz düzelecek ya da biraz bozulacak. Tüm sunuculara bakıldığında dengede bir değişiklik olmayacak.

    3. Sunucular tamamen yeni bir donanımla mı çalıştırılacak yoksa sadece eski donanıma mı aktarılacak?

    Sunucularımız şu anda teknik açıdan en üst düzeyde. Aynısı yeni sunucular için de geçerli.


    Sunucu bilgiledirmesi hakkında düşüncelerinizi forumda bizlere iletebilirsiniz.


    Sunucu birleşimine yönelik olmayan diğer sorular:

    1. Steam’in oyuncu sayısı herkese açık olacak mı?

    Oyuncu sayısı üçüncü taraf web sitelerinde herkese açık olacak, örneğin:https://steamdb.info/app/261430/

    2. Steam’den başlatılırsa ve/veya yeni oyuncuların katılması, sunucu birleşimini bir kez daha erteleyebilir mi?

    Şu an buna ihtimal vermiyoruz. Bunun etkili olabileceği ihtimali çok düşük. Fakat sayılarda beklenmedik bir şekilde büyük artış görülürse ve sunucular yine dolup taşarsa, sunucu birleşimi yapılmasına gerek kalmaz.

    3. Şubat’a kadar AION’da bu birleşimi aksatabilecek herhangi bir durum olacak mı?

    4.9 güncellemesinin yayınlanması dışında kaydadeğer başka bir şey olmayacak.

    4. GameGuard ve/veya Hackshield, birleşimin ertelenmesine neden olabilir mi?

    GameGuard/Hackshield şu anda 64-bit‘lik istemcinin yayınlanmasından dolayı askıya alındı. Ürün Müdürü son mektubunda sizleri bu konuda bilgilendirmişti. Yani ertelenme olmayacak.
  • Teşekkürler bilgilendirme için .. Umarım tüm Deavalara yararayan bir birleşim olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım army 2 altına düşmem :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackbull42

    Umarım army 2 altına düşmem :/

    bunun hesabı için site vardı sotho bişey server birleşimden sonraki honor listesini gösteriyordu. eve gittiğimde gönderirim şuan bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufujk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Blackbull42

    Umarım army 2 altına düşmem :/

    bunun hesabı için site vardı sotho bişey server birleşimden sonraki honor listesini gösteriyordu. eve gittiğimde gönderirim şuan bulamadım.

    Peki karakterlerdeki itemleri iade edip ap ve ceraları geri alma imkanımız varmı ? oynamadığım bir karakter var üstünde 2 set mevcut harcadığım cera ve apleri geri almak istiyorum karakter şuan army 4 birleşince muhtemelen army3 olcak. setlerim ise army 2
  • üstteki yazıyı okursan zaten cevabı orada var arkadaşım. senin itemlerini almayacaklar o itemler duracak yerine sadece sahip olduğun ranka ait item verilecek diye yazmış..
  • Bildiğin saçmalık............

    Adam Great General olmak üzeredir 11. sırada felandır, birleşim sonrası 32. sıraya düşer Officer 5 olur, 2 sıra sonra tekrar general olduğunda önceden aldığı itemi kullanmak ister. Kafalarına göre nasıl geri alıyorlar bu itemleri anlamıyorum. O kadar emek, zaman harcanmış alınmış itemleri bir çırpıda geri almak. Gameforge bana Joymax' ı hatırlatmaya başladı. Görmediğim bir şey mi var biri yukardaki sorunun cevabını biliyor mu?
  • mystere M kullanıcısına yanıt
    2.' de iade edilecek diyor, 3.' te ayrıyetten olacak diyor. Türkçe çevirmelerinde sorun var bence.

    Bu yazının bir de orjinalini copy paste edebilir misiniz? İş yerindeyim açamıyorum sayfayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mystere

    Bildiğin saçmalık............

    Adam Great General olmak üzeredir 11. sırada felandır, birleşim sonrası 32. sıraya düşer Officer 5 olur, 2 sıra sonra tekrar general olduğunda önceden aldığı itemi kullanmak ister. Kafalarına göre nasıl geri alıyorlar bu itemleri anlamıyorum. O kadar emek, zaman harcanmış alınmış itemleri bir çırpıda geri almak. Gameforge bana Joymax' ı hatırlatmaya başladı. Görmediğim bir şey mi var biri yukardaki sorunun cevabını biliyor mu?

    adamlar büyük harflerle yazmışlar
    quote:


    3. Objeler değiş tokuş mu edilecek yoksa ayrıyeten mi verilecek?

    Objeler değiş tokuş EDİLMEYECEK, oyuncuya ayrıyeten verilecek. Emek verip kazandığınız donanımlar hiçbir koşulda elinizden alınmayacak. Objeleri iade ederek sunucu birleşimi nedeniyle dezavantaja düşmemenizi amaçlıyoruz.


    yani sen aynı sıraya tekrar yükselince itemini kullanabileceksin ayrıyetten elinde 1 level düşük item olacak onuda taşlarını değiştirip istediğin bir şekilde kullanabilirsin elbiseler açısından avantaj olmuş bence. fakat kanat konusunda s..çmışlar pve kana vericez diyorlar daha açıklamalar yapılır olan benim gibi army 4 olup set alanlara olacak özetle direk rank 1 yada army1 olacağız :D
  • Orada(2.maddede) anlatmak istediği "silah takı elbise hepsi için iade işlemi geçerli" demek istiyor biraz anlatım bozukluğu olmuş.



    Orjinal Metin
    quote:

    In the fifth episode of our Ask AION series we answered a number of questions regarding the upcoming server merges, as well as explaining how we’ll handle compensation for rank-dependent equipment.

    Nevertheless, the number of questions we can answer during our short videos is limited, so we’ve collected some of the most frequently asked questions here, and will answer them here along with giving you a general status update.

    Status Update:

    As far as the plan goes, nothing has changed since the last announcement in the Letter from the PD (November 2015). There we explained how we’d decided to postpone the server merges to January/February, as well as explaining how they’ll happen.

    Our plan allowed for affected accounts to transfer their characters one week before the merge was to take place. This would allow possible faction conflicts arising from the merge to be solved in advance, by providing free transfers for the affected players.

    However, we’re going to introduce a transition period starting on the day of the server merge, which will allow players to play with both factions on one server, as a result of which we’ve decided to activate the transfer function in the account management section of the website only on the day of the merge. Players affected will thus have the chance during this transition period to decide how they want to solve the faction conflicts, before initiating the transfer.

    Aside from which, here’s an update on the merge schedule:

    The merge will take place on 3.2.2016.

    Questions:

    Before we get to the questions, we’d just like to outline the reasons behind the compensation. Following the merge, some players will drop in rank and thus no longer be able to use their current equipment. Our main reason for going through with the merges is to increase your gaming enjoyment. From our point of view, it would be unacceptable if a player was no longer able to participate actively simply because they lost their armour and/or weapon. It’s our general aim to allow you to continue playing the game as usual after the merge, without having to overcome any major problems or difficulties. While we know this will be a nigh-on impossible task, we’re trying our hardest to get as close to this ideal situation as we can.

    Now, here are the answers to your questions:

    Equipment compensation:

    1. What exactly do you mean by ‘equivalent’ when referring to the replacement gear? Please provide some examples!

    The equipment items you’ll receive from us come from specific NPCs in the Hall of Fame/Temple of Honour, with the exception of mythical ‘rank 1’ equipment. On the basis of these items we’ve created a comprehensive correlation map as to which equipment matches yours the best, and thus which gear will wind its way into your inventory. For example, you were previously a Governor, but drop to Great General as a result of the server merge. By dint of your reduction in rank, you’re no longer able to use the ‘Guardian Governor's Sword’. In compensation you would receive an ‘Elite Guardian Commander's Sword’. Below you can find an example of how this correlation map works for all ranks. Depending on the rank the Governor would fall to following the merge, the listed equipment would be their compensation.



    2. Does the compensation apply to weapons, armour and jewellery?

    Absolutely! Weapons, armour and jewellery items will all be compensated.

    3. Will the items be exchanged or do we receive additional gear?

    Items will NOT be exchanged; players will instead receive additional gear. Under no circumstances do we wish to take items away from players which they’ve worked hard to get. The goal behind the compensation is to ensure that you don’t find yourselves in a worse off position as a result of the merge.

    4. What will happen to players who aren’t eligible for compensation at the time of the merge, but who drop out of the rankings days/weeks later and would then be eligible?

    We’ve tried our best to cover as many bases as possible with our solution. Nevertheless, in the case mentioned, the player would not qualify for the compensation items. Only the state of affairs at the time of the merge is decisive. Anyone who loses their rank shortly before or after the servers merge will miss out.

    5. Will equipment be compensated which can still be worn, but no longer charged? For example: an officer drops from rank 2 to rank 1 as a result of the merge. The rank 2 equipment can still be worn, however it can no longer be charged.

    We have decided to compensate all equipment that cannot be charged, even if it can still be worn, including in this example the Army 2-Star Officer’s equipment, which can no longer be charged as a result of the drop in rank.

    6. What will happen with the General’s ‘extendable weapons’? There are no real alternatives to them.

    At the moment, the General’s ‘extendable weapons’ are treated like regular items, although we of course acknowledge that they hold a special status. In January we investigate alternatives to see if we can find a better solution for them.

    7. Will players receive compensation for all sets or just one of them?

    Our team is still discussing this matter internally. As such, we would only compensate one individual set, that being the one currently worn, however it is currently unclear how easily that can be carried out during the merge from a technical standpoint. In addition, there are plenty of players who actively use more than one set and who would only receive a single set as compensation after dropping in rank according to the current system – which would be pretty unfair!

    8. Will the General’s set by compensated by mythic rank 1 or eternal rank 2?

    We don’t plan to compensate mythic rank 1 equipment. Exactly what the affected player will receive as compensation will depend on their rank before the merge and their new rank following the merge.

    9. How will fused weapons be dealt with? If an Army 2-Star Officer drops to an Army 1-Star Officer, will he receive a new weapon for the Army 1-Star Officer?

    We’ll compensate fused weapons as a whole (i.e. both parts of the fusion) and swap out the rank-dependent part.

    10. What class of equipment will be compensated? Mythic or eternal?

    Only players dropping to the rank of General will receive mythic gear. In all other cases we’ll be distributing eternal rather than mythic gear.

    11. How will Army 4-Star Officer accessories be compensated?

    These will be replaced with rank 1 accessories. For example: The ‘Archon Special Ops Commander's Holy Turquoise Ring’ will be compensated for by the ‘Archon Commander's Magic Ring’.

    12. How will the Army 4-Star Officer’s wings be compensated?

    Unfortunately, there is no direct equivalent to these wings. Theoretically we’d have to award mythic rank 1 wings, but from our perspective that would be a case of overcompensation. As a result, the compensation in this case will be a ‘Powerful Blessed Augmentation: Level 2’, though we’re keeping the option open of awarding PvE wings instead.

    Characters and legions:

    1. Will it be necessary to empty the Account Warehouse/Legion Warehouse before the move? If so, what will happen to items that weren’t removed beforehand?

    This is one of the few points that we’re still evaluating from a technical standpoint.

    2. How will potentially necessary name changes be handled? Will there be tickets available after logging in? And how will the names of currently banned accounts be treated? Will they become available again after the merge?

    Players who lose their names will find a Name Change Ticket directly in their inventories. Names from banned accounts will not become available again.

    Housing and server balance:

    1. Will the re-sale of houses be staggered, or will they all be available directly after the server start?

    The current plan is for houses to be made available again after a cooldown period of 1-2 weeks, giving all players equal chances to pick up a new house.

    2. Are there any plans for dealing with the current imbalance between Asmodians and Elyos? After the merge, the latter will be numerically far superior.

    The merges will not alter this situation. Depending on the servers, the balance will either be slightly better or slightly worse than before the merge. Taking all servers into consideration, the balance will of course remain unchanged.

    3. Will the servers be using completely new hardware or simply transferred to the old ones?

    Our servers are at the cutting edge, and this will apply just the same for the new servers.


    Feel free to join our Forum Discussion here.


    Other questions not related to the server merge:

    1. Will player statistics from Steam be publicly available?

    Player statistics are publicly available on third-party websites such as this one:https://steamdb.info/app/261430/

    2. Will the Steam launch and/or the arrival of new players put the server merge back again?

    At the moment we don’t see any cause for that whatsoever, and the chances are very slim that this will have an impact. Only should player figures suddenly and unexpectedly erupt and all the servers be full again, then there’d be no need for the merges.

    3. Is there anything on the agenda for AION between now and February which could delay the server merges?

    Nothing to speak of, except the release of 4.9.

    4. Could GameGuard and/or Hackshield lead to the merges being delayed?

    The GameGuard/Hackshield issue is currently on ice as a result of the 64-bit client release, so as already stated in the previous Letter from the PD, this will not cause any delays.
  • 2 kere aynı mesajı atmışım pardon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufujk -- 7 Ocak 2016; 17:02:06 >
  • Vay be. Yemeyelim içmeyelim rank1 mistik set yapalım. Generalden düşen adama direk versinler. Hiç adil değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lofer_freud kullanıcısına yanıt
    Generalden düşen adamda offi set vardır kenarda köşede, kullanmaz soldier set. Uzayan general silahları muallak, onları ne yapacaklar acaba.
  • Yalnız fark ettinizmi bilmiyorum ama zubaba ile birleşecek serverlar 100 er oyuncu kaybetti Umarım artış göstererek birleşir
  • Tüm oyunu tek servere toplarlarsa bu oyun anca o zaman güzel olur. Dünya kadar map var ,ama adam yok mmo oyun dediğin devasa çok oyunculudur ama tek serverda 60 kişi var şuan

    Tahmini olarak kaç online olacak oyunda,yada hangi serverlerle birleşeceğini söyleyin ben hesap ederim.

    Oyunu avucunun içi gibi bilip beni yönlendirerek level kasmamda yardım olabilecek varsa yeniden başlamayı düşünebilirim. Level kasamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 9 Ocak 2016; 9:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lofer_freud kullanıcısına yanıt
    bende de var r1 mor armour + weapon öyle bir dalga yok merak etme , eski army şimdiki r1 eternal itemleri vericekler teselli ikramiyesi gibi millet sallıyor mor r1 set falan dağıttığı yok oyunun.
    takılarda augmentsiz ap takıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 10 Ocak 2016; 5:47:06 >
  • 1400 civarı online olucak , 500 kişi falan bırakıcak bana göre savaşlarda ping , Fps , lagg , delay vb.. gibi sorunlardan dolayı. Bunun önüne de WTF , BP vb. programları legal yaparak geçerler sanırm yada oyun kendisi benzer bir yan program sunmalı. GF yeni serverlar için yeni sistem almamış diye biliyorum şuanki ana makinaların üstünden oynamaya devam edecez .

    Server isimleri çok saçma olmuş daha mantıklı isimler bekliyordum. Hyperion falan nedir yani troll konusu olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 10 Ocak 2016; 5:46:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.