Şimdi Ara

Silinebilir anakonuya taşındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan70

    bu modelin ekranı ve kasa kalitesi çok kötü . Bence bir magazada inceleyin öyle karar verin. Kasa oyuncak gibi duruyor. Ekran kalitesi de ips yazıyor ama o kadar soluk duruyor ki renk yok ekranda.

    bendeki 5200 modeli eğer bundan farklı değilse -ki değil gibi duruyor resimlerden anladığım kadarıyla- renkleri çok güzel bence. Asusu da canlı gördüm 13.3 olan fullhd modelini, neredeyse aynı pek bir fark göremedim. Sadece önde dokunmatik cam olduğu için gündüz fazlaca bir yansıma yapıyor ama onun için de ekran koruyucu kullanan arkadaşlar var, gayet mis gibi oldu diyorlar. Son parlaklığı biraz düşük ama zaten o parlaklıkta bile kullanılacağını pek sanmıyorum. Ama tablet yerine kullanırım diyerek almasın kimse çünkü bir tabletin hafifliği inceliği taşınabilirliği bu tip pc lerde olmaz olamaz.
  • Sizce tekrar 1800 -1900₺ civarında tekrar satılır mı (Vatan ve Media Martk satmıştı)?
  • Kullanan arkadaşlardan bir yorum alabilir miyim acaba kasa ve ekran kalitesi çok mu kötü kalınlığı tam olarak ne kadar üründen bahsedebilir misiniz acaba taşınabilirlik ve pil ömrü tatmin edici mi bu segmentte 940 lı bir ultrabook zor bulunuyor çünkü cevap yazarsanız çok memnun olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖlüyenYörüler -- 7 Ocak 2016; 14:16:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.