Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.197
Cevap
116
Favori
540.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskişehirde kullanan varsa hız, ping ve traceroute değerlerini atabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle bir durum var, Turkcell omurgasına bağlanıyorsanız şehrinizde eğer bir kaç ihtimal var,

    1)Turkcell omurgasından Vodafone omurgasına geçiyor.

    2)Turkcell omurgasından Türk Telekom omurgasına daha sonra

    a) veri merkezine oradan Vodafone omurgasına

    b) Vodafone omurgasına

    geçiyor.



    Bu ihtimallerin hepsi ping süresini arttırır. Şayet Speedtest harici kullanımda ping sorunu yoksa dert etmemek lazım bana kalırsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda türkiye serverlerne 40 ila 60 arası ve yurt dışındaki serverlerden en yakını olan almanya ve hollandaya ise 80,90 ping alıyorun cs-go bf1,bf3,bf4, dayz,arma3 oyunlarında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    İnşallah sıkıntısız bir şekilde kullanabiliriz dedim adamlar 2 gündür interneti aktif edemiyorlar. Gerçekten üzücü bir durum firmaya güvenim baya sarsıldı şu an. Yarın öbür gün bir sorunla karşılaşsak mıçtık demek ki interneti aktif etmeyi 2 günde beceremeyen adamlar diğer sorunları kim bilir kaç günde çözecek. Dertsiz başıma dert açtım yemin ederim.
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    sizin apartmanda turkcell ankastresimi var yoksa vodafonemi eğer turkcell varsa bulunduğunuz ilçeye bağlı süperonline şubesi turkcell üzerinden vodafone hizmeti alan müşterileri 2. plana atıyor. Yani ilk önce süperonline müşterisinin kurulumunu yapıyor daha sonra sizin bu olay şubeden şubeye değişebilir.
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    Yok hocam vodafone var. Pazar günü olduğu için böyle olduğunu söylediler inşallah yarın gelir.
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    o zaman sizde problem olmayabilir güzel bir bağlantı alırsınız bana öyle geliyor.
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    VodafoneFibermax V kullanıcısına yanıt
    Fazla yav.



    @Vodafone fibermaxx

    Hocam bir fikriniz var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Bir hafta yasal süreleri var, dert etmeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vdsl2 abonesiyim, 50mbit hız alıyorum, upload 4mbit, speed test yaptığımda ping 6ms, upload 4mbit, download 30-40mbit arası görüyorum. akk yok. ayda 150-200gb kadar kullanıyorum. faturam 65tl. tv de youtube izliyorum, webde geziyorum, oyun oynamıyorum. apartmana vodafone fiber geldi. fibere geçmem mantıklı olur mu? eğer mantıklıysa hangi tarifeye? teşekkür ederim.
  • ahmetatakan A kullanıcısına yanıt
    Sanırım Turknet, Netspeed ya da Millenicom gibi bir ISS kullanıyorsunuz sanırım. Ben olsam devam ederim, geçmeye lüzum görmezdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetatakan A kullanıcısına yanıt
    Hocam bence de gerek yok. Sözleşmeniz bitince düşünülebilir zaten birçok insanın hayal ettiği internete sahipsiniz.
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim bakalım 2 gündür bekliyoruz bugün öğlene doğru gelebilir dediler açılsaydı da baksaydık nasıl bir bağlantımız var.
  • Arkadaşlar merhaba, 10 gün önce superonline (50Mbit/75AKK) sözleşmem bitince yeni tarifelerinde 24Mbit'ten fazla hız olmadığı için TurkTelekom'a geçtim. Superonline'ı TP-LINK Archer T4U 1200 Mbps usb alıcı ile 5ghz'den kablosuz olarak bağlanıyordum ve çok rahat oyun oynuyordum. Ping durumum çok iyiydi. Oynadığım oyunda yok denecek kadar az laga düşüyordum (COD WW2) . Turk Telekom'a geçince (100Mbit/100AKK) tam tersi durumla karşı karşıya kaldım. Pingim 30 dan aşağı düşmüyor. Sürekli lagdayım. Ping benim için hızdan daha önemli. Ama 24Mbit de az. Dolayısıyla Vodafone'a baktım. Sizce durum nasıl olur? Superonline altyapısını kullanıyormuş. Apartmanın önünde Superonline Fiber kapağı var. Verdikleri modem nasıl bir modem. Ping durumum hakkında bişeyler söyleyebilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
  • Ping konusu bölgeye göre değişiyor. Superonline ile aynı pingi alan da var. Superonline'dan daha yüksek ping alan da var. Denemeden ne olacağını bilmek zor. Superonline hangi modemi veriyorsa vodafone da aynısını veriyor. (Huawei Hg255s ya da ZTE H267A) Bölgenize bakan superonline ekibi vodafone kıyafeti giyip kuruluma geliyor Modem, ekipler her şey superonline tarafından veriliyor anlayacağın. 14 günlük cayma hakkı var. Kurulumdan sonra 14 gün içinde taahhüt bozma ücreti ödemeden ayrılabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 30 Temmuz 2018; 10:41:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Yuksek ihtimal superonline ile ayni degerleri alirim o zaman. Ttnet deki tek sikintim su an ping yoksa baska bir problemim yok..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetaLdetH

    Arkadaşlar merhaba, 10 gün önce superonline (50Mbit/75AKK) sözleşmem bitince yeni tarifelerinde 24Mbit'ten fazla hız olmadığı için TurkTelekom'a geçtim. Superonline'ı TP-LINK Archer T4U 1200 Mbps usb alıcı ile 5ghz'den kablosuz olarak bağlanıyordum ve çok rahat oyun oynuyordum. Ping durumum çok iyiydi. Oynadığım oyunda yok denecek kadar az laga düşüyordum (COD WW2) . Turk Telekom'a geçince (100Mbit/100AKK) tam tersi durumla karşı karşıya kaldım. Pingim 30 dan aşağı düşmüyor. Sürekli lagdayım. Ping benim için hızdan daha önemli. Ama 24Mbit de az. Dolayısıyla Vodafone'a baktım. Sizce durum nasıl olur? Superonline altyapısını kullanıyormuş. Apartmanın önünde Superonline Fiber kapağı var. Verdikleri modem nasıl bir modem. Ping durumum hakkında bişeyler söyleyebilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
    ben de superonline 50Mbit/75AKK li Dört Dörtlük tarifeyi kullanıyordum 2 yıldır. Fakat yeni teklifleri çok kötü ya 24Mbit veriyorlar yada AKK siz 25 veriyor ki fiyata baya ekliyor. Adamlar kotasız 50Mbit tarife vermiyorlar bu devirde. Resmen rezalet.

    Sanırım Vodafone Fibermax a geçeceğim. Superonlineda bağlantıda sorun yaşamıyordum bakalım Vodafone da aynı olur umarım..




  • muratozcirpici kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Ayni tarifeyi kullaniyordum bende. Yenileyeyim dedim baktim rezalet. 24mbit ne yav? Millet arttiriyor adamlar dusuruyor hemde fiyati cikariyor. Ttnet e gectik o da fos cikti simdi bundan cayip vodafone’a gececegim bende..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntılardan biride şu ki mevcut Superonline abonelerinin olduğu apartmanlara Vodafone fiber ekibi tarafından bırakılan yapıştırma reklamları, Superonline satış veya servis ekibi artık bilemiyorum kim geliyorsa ya yırtıyorlar yada üzerine kendi reklamlarını yapıştırıyorlar. Bu olayı 2 farklı apartmanda gördüm.
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Yapıştırma reklam da neymiş, broşür dağıtsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.