Şimdi Ara

33000 e kadar otomatik araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı günler arkadaşlar.
    30 000 tl emin otomative girdik ordan 10 ay daha taksit odeyerek bitireceğiz. 2000-3000 eş dost akrabadan buluruz diye düşünüyorum.
    33000 e kadar otomatik araba tavsiyesi
    Honda Jazz 1,4 elite Opel astra Opel Meriva otomatik şanzımanda iyi oldukları söyleniyor . hem yakıt tüketimi olarak ta.
    Opel astra 2000 1,6 16 valf kullandım acemi şoför olorak takla attık pert oldu benim için bitmişti amam ihtiyaç olunca (hanım dırdırı)
    WW grubu da fena olmadığı lakin bu fiyat aralığında az km li ve yüksek model bulmanın zor olduğu .
    her türü tavsitye fikirlerinize açığım.
    Toyata yaris corolla baktık lakin 2012 oncesinde vites geçiminin düzgün olmadığını manuelden çakma otomatik olduğunu idda eden cok.(eldeki para ile anca maxx 2008 e yetişiyor ilgili sitelerden alınan bilgilere göre )
    Pegouet kronik şanzıman sıkıntısı varmış.
    Reneult chevrolet kia alırsan elde kalır deniliyor.
    Fiat Seat grubu hankında hiç bilgim yok.
    Hundai accentin sağlam olmadığını (Kore doğan şahin grubu en iyisnin tempra olduğunu idda ediyorlar)söyleniyor yakıt tüketimininde fazla olduğunu.
    i 20 için takip ettiğim honda jazz grubu yakıt tüketiminin hondalara göre cok fazla olduğunu söylüyorlar.
    kafa karışık tavsiye ve fikirlere acığım.
    Tavsiye veren okuyan herkese çok teşekkürler.
    Şimdiye kadar 3 araba baktırdım hep dolandırılmanın eşiğinden döndüm. (Nokta hatasız denilip ya pert ya çekme belgeli yada ağır hasar kayıtlı çıktı)
    Yer Afyon



  • 2012+ chevrolet aveo oneririm. 16 17 senelik arabalar hem konfor hem maliyet hem yakit hem de en onemlisi guvenlik yonunden aveonun yaninda sinifta kalir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğiniz araçlar içinde otomatik olarak Pevgeot 307 kullanmıştım. Dedikleri gibi şanzımanda kronik sorunlar oldu ve satıp kurtuldum. Daha sonra yine otomatik Hyundai i20 aldım hem benzinli hem otomatik olunca acayip bir yakıt tüketimi vardı satmak zorunda kaldım. Sonrasında Honda Jazz aldım 2007 modeldi sanırım. Şanzıman konusunda gram sorun cıkarmadı. Vites geçişlerini hissetmiyorsun bile ayrıca donanım olarak tatmin edici . Yakıt konusunda aşırı bi durum yok ama Lpg taktırmak iyi olur tabiki. Birde performansı iyi olmasını istiyorsan Honda Jazz o konuda biraz zayıf kalır. Kısaca Honda Jazz öneririm Cvt şanzıman otomatikte en iyilerinden biridir ama dikkat edin temizi biraz zor bulunur. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xquard42

    Söylediğiniz araçlar içinde otomatik olarak Pevgeot 307 kullanmıştım. Dedikleri gibi şanzımanda kronik sorunlar oldu ve satıp kurtuldum. Daha sonra yine otomatik Hyundai i20 aldım hem benzinli hem otomatik olunca acayip bir yakıt tüketimi vardı satmak zorunda kaldım. Sonrasında Honda Jazz aldım 2007 modeldi sanırım. Şanzıman konusunda gram sorun cıkarmadı. Vites geçişlerini hissetmiyorsun bile ayrıca donanım olarak tatmin edici . Yakıt konusunda aşırı bi durum yok ama Lpg taktırmak iyi olur tabiki. Birde performansı iyi olmasını istiyorsan Honda Jazz o konuda biraz zayıf kalır. Kısaca Honda Jazz öneririm Cvt şanzıman otomatikte en iyilerinden biridir ama dikkat edin temizi biraz zor bulunur. :)

    ilk once teşekkür ederim.
    performans beklentisi içinde değilim. 90 km üzeri zorlamam. sadece bana sıkıntı çıkarmasın ses almasın. Şehir için kullanım günlük hanım kullanacak küçük segment araba bakıyorum. jazz küçük sayılmaz belki ama büyükte değil geniş cam ve görüş acısı bence.
    Mitsibushi Colt 1,3 invite buldum otomatikleri nasıldır acaba. makul fiyat buda japon.
  • Colt kardesimde vardi. Biraz yol sesi alir ama problemsizdir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruzelara bakmanızı kesinlikle tavsiye ederim, +2011 ve lt olursa cok guzel olur, (1.6 124bg,6ileri tam otomatik)

    arac tamamen astra J, %95 aynı parcaları kullanıyor,tüm parcaları gm us üretimi.
  • Otomatik işi sakaya gelmez. 10 senelik aracın otomatigi arizalandimi geçmiş olsun. Klasik tork konvertorlu 6 ileri şanzımanlı aveo ve cruze en iyisidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.