Şimdi Ara

WoW Hayat Kolaylastiran Ipuclari - #2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baska birine ihtiyac duymadan mount dusuren bosslara nasil en kisa sekilde ulasirim?

    Su an mount dusuren raidleri goz onune alirsak (WoD haric) ihtiyacimiz olan;

    - Bir adet level 90 karakter (Farmlamayi dusundugunuz raidlere gore 80 yada 85 de yeterli olabilir)

    - Bir kerelik bize yardimci olabilecek tercihen yuksek level yuksek ilevel bir arkadas (Level 90 karakter ile tek basiniza da yapabilirsiniz)

    Yapilacaklar;

    1) Level 90 karakterinizle asagidaki orneklerdeki gibi bosslari mount dusuren boss a kadar temizliyoruz. (Solo yada birinin yardimi ile) Log out oluyoruz.

    2) Mount u farmlayacak karakterimizi ilgili raid in onune, yakinina getirip log out oluyoruz.

    3) Save i olan karakter ile premade bir grup aciyor ve "Auto invite" i tikliyoruz. Raid e cevirip ilgili zorluguda (10/25M, HC yada Normal) ayarliyoruz. (bkz. ornekler)

    3) Save i olan karakterden logout olup mount u farmlayacak karakterimiz ile login oluyoruz. Premade finder a girip kendi actigimiz grup a dahil oluyoruz.

    4) Raid e girip save i kabul ediyoruz. Eger zorluk degistirecekseniz liderlik gecene kadar bekleyip offline karakterinizi party den atip zorlugu degistirebilirsiniz. Sonrasinda premade i kapatin ki realm hopperlar rahat versin.

    5) Alt karakterinizle her hafta save i extend edip (hard reset gelene kadar) bu sekilde farm a devam ediyoruz. Asagida favori raidler icin orneklere bakabilirsiniz.

    Not: Mount drop sansi 10/25M e gore degismez.(Mountlar loot table da ayridir) Sadece bazi mountlar Normal modda da duserken bazilari icin Heroic sarttir.

    Ornekler;

    Firelands ----> 2 bossdan (Ragnaros ve Alysrazor) da mount dustugu icin sadece ilk 3 boss (Shannox, Beth'tilac ve Lord Rhyolith) u 10N da kesmek yeterli. Sonrasinda farm karakterinizle 10/25 N/HC kesebilirsiniz. Onemli not Ragnaros tum bosslar HC kesilmeden ortaya cikmaz. Tavsiyem N de devam etmeniz.

    Icecrown Citadel ----> Alt karakter ile 10N modda 10 boss u kesmeniz yeterlidir.(heal boss u kesmek sart degil) Farm karakterinizle 25M N girip iceride LK icin 25HC e cevireceksiniz.

    Ulduar ---> Yogg Saron a kadar Algalon haric tum bosslari 10N kesmeniz ve keeperlar ile konusmamaniz lazim. Mount 25M moddda dustugu icin farm karakteriniz ile girerken 25M yapmayi unutmayin.

    Dragon Soul
    ----> Bu kisim biraz karisik. Toplam 3 mount var. Biri icin HC sart. Ilk 4 boss u 10N temizleyip gerisini farm karakterle Normal temizleyip son boss mountunu Normalde dusurup sonraki haftalarda full HC clear yapabilirsiniz. Zira DS de su an tum bosslari HC kesmeden Deathwing i HC kesemiyorsunuz. (Bir yontem var ama exploit e girdigi icin burada bahsetmeyecegim)

    Throne of the Four Winds
    ----> Zaten tek boss var oncesinde. Yinede 10N da kesip save saklanabilir. Mount icin HC sart degil.

    Throne of Thunder
    ----> Yine 2 drop var. 2. boss (Horridon) ve 6. boss ( ji-Kun) mount dusuruyor. Sadece ilk boss save i aradaki trashden dolayi cok vakit kazandirmayacaktir.







  • Cross-realm ile hunter pet tame yapma şansınız daha yüksek olabilir.
    ------
    Hocam tek konu yapsaydınız daha iyi olurdu bence.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Ywizzle karar versin tek konuda olabilir. Sayfa ici tag calissa (index gibi bir ilk mesaj olur tiklayarak istedigin mesaja gidersin) tek konu yaparimda nedense calismiyor.
  • Tek konu daha mantıklı olur ve yararlı bir konu oldugunu düşünüyorum

    Bi tane de ben yazıyım mı az önce keşfettim söllkmsmlk

    Bu xmas dailyler var ya hani gelen 5 berry account bound, şimdi dandik 100 lvl hesabınız var ve yaparken zorlanıyorsanız görev mekanının en tepesine uçun. Custom a fast xmas daily yazıp auto inv açın. 5dakğkaya bedavadan tüm görevler bitmiş oluyor

    Bende dandik 100 lvl kaynıyo gearlamadım, zor kesiliyor o grumpuslar 8 tane bide...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 30 Aralık 2015; 12:10:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DS için 680 druidle rahat rahat hc yapıyordum, herhalde artık baya rahatlamıştır. Healer olursa spine daha rahat olur ama.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Spineda heallik birsey pek yok. Hic bir classin solo zorluk yasayacagini sanmiyorum. Sikinti surekli hareket etmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M@hFeL

    Spineda heallik birsey pek yok. Hic bir classin solo zorluk yasayacagini sanmiyorum. Sikinti surekli hareket etmek.

    Valla bırakalı bir yıla yakın oldu belki de ben yanlış hatırlıyorum. 680'le değil de WoD prepatch döneminde keserken heal lazım oluyordu belki.
  • Sanırsam lockout satanlarda bu tarz bir yolla yapıyorlar
  • Simdi ben main karakterimle son bossa kadar geldim son bossu kesmeden oyundan cikiyorum.. Yan hesaplara nasil save verecegim hep bastan basliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatılanları yaptığın taktirde sorun olacağını sanmıyorum. Main ile açtığın premade gruba alt karakterin ile katıldığında, liderlik alt karaktere geçmeden raid e girersen, main'in save'ni kullanırsın.
  • Hocam ben bunun neye yaradigini anlamadim simdi madem 2 karakterim var ikisiylede keserim biraz daha acik anlatabilecek misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    TN de ki Mahfeel sen misin?

    Eğer sensen, az önce senden icc aldım, mount düşmezse kapışırız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipodnano1 kullanıcısına yanıt
    senin iki karakterin var git kes. on tane karakteri olan adam var. icc nin tamamini kesmeyi mi tercih edersin yoksa save kullanip direkt lk ya gidip on charinla birden lk yi farmlayabilmek mi?
  • Aslında battletag paylaşımı olan bir konu ya da bu başlıktan editleyerek isteyen kullanıcıların battletagını eklersek oyun içinden birbirimize daha iyi yardımcı oluruz diye düşünüyorum.
  • Xenil1905 X kullanıcısına yanıt
    Açayım b bi paylaşım başlığı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rehber için tşkrler ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.