Şimdi Ara

WoW Hayat Kolaylastiran Ipuclari - #1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslarimizla sohbetlerde ortaya cikti. Surekli birlikte oynuyoruz ama bizim aramizda bile oyun icinde farkli yaptigimiz, bilmedigimiz isimizi kolaylastiran konular var. Baskalarinada faydasi olabilir dusuncesiyle burada da paylasalim.

    Farkli realm / factionda olan karakterlerim arasinda gold aktarabilir miyim?

    Bilinen ve daha mesakatli yontem : Gold u almak istedigimiz realmdeki karakterimizden trade chatde x reamlde su kadar gold karsiligi y reamlde bu kadar gold istiyorum gibi spam yapmak. Imkansiz mi degil ama denk getirmek zor. Heleki farkli faction ise hepten zor.

    Kismen daha kolay ve kimseye ihtiyac duyulmayan yontem: Account bound olan battle petleri alip satmak. x reamldeki karakterinizde AH den peti alip ogreniyoruz. y reamldeki karakterimizde yeniden cage leyip (pet i collection tab inda bulup sag click > put in cage) satiyoruz. Oncesinde iki reamldeki AH yi biraz incelemek gerekebilir. Hizli satilacak ve cok pahali olmayan petleri tercih etmekde fayda vardir.







  • ben zamaninda pet sistemini kullanmistim, yeni serverdaki o ilk biraz gold gerektiren donem icin cok ise yariyor.
  • Zamanında forumdan bir arkadaş ile hem farklı faction hem de farklı server arasında aşırı yüklü gold transferi yapmıştık.

    Adam gibi adammış 1 gold bile eksik vermedi.
  • bayağı önce yapmıştım tam hatırlamıyorum ama, belli bir levela kadar karakter ismini ücretsiz değiştirebiliyoruz. 20 olabilir sınır.

    karakteri siliyoruz. aynı isimle yeni bitane açıp eski karakteri geri alıyoruz bizden yeni isim soruyo eski isim alındığı için. baştan yeni karakter açıp kasmamış oluyoruz. Bu yöntem karakteri açıp 2-3 saat içinde isimden pişman olanlar için. daha üst levellarda işe yarıyomu bilmiyorum. belkide yarıyodur. ben 20 lvl karakterde şans eseri bulmuştum.
  • bulunduğunuz guildde güvenilir ve wow token kullanan birini bulun...sizin goldunuz olan serverda ona bi char açtırıp tokeni ordan alsın..size goldu oynadığınız serverda versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.