Şimdi Ara

HGS cezası ve itiraz, mahkeme, adalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar kısaca anlatayım hikayeyi. Düzcede üniversite okuyorum motosikletim var ve 2015 haziran ayınca istanbula memleketime döneyim dönerken de hgs alayım otobandan giderim diye düşündüm hgs aldım. İstanbula geldim ve baktım ne kadar para kesmiş v.b. diye baktım bir de ne göreyim 30/12/2014 yani yılbaşında güya fsm köprüsünden kaçak geçmişim.. O tarihte ben Düzcede finallere giriyordum. Ki cezanın herhangi bir tebligatı yok idi fotoğraf falan hiç bir şey yok. Bunun üzerine 4441117yi arayıp itiraz ettim böyle böyle anlattım. Bir numara verdiler itiraz numarası. Neyse haftada bir arayıp durumu sordum. üzerinden 6 ay geçti bir netice yok. Cezanın tebligatı 10/11/2015 de kesilmiş elime yeni ulaştı... Şimdi yine aynı numarayı arıyorum fakat ulaşamıyorum 30 -40 dk cevap yok. Sorum burada devreye giriyor. Şimdi benim yasal olarak haklarım neler? Sevgili devletimize dava açmak istiyorum. Beni 6 aydır bu işte meşgul ettiği için tazminat davası açsam sonuç ne olur? Ülkede bunu sağlayacak hak ve hukuk kaldı mı? Yardımlarınızı bekliyorum.







  • bu ülkede devletle uğraşmayacaksın. %100 haklı olduğum birbirinden farklı 3 ayrı durumda devlete dava açtım. normal şartlar altında kaybetmem mümkün değil ama her seferinde kaybettim + karşı tarafın avukat parasını ödettiler.
    bide süründürüyolar davalardan teki çok önemliydi mesela 2 sene sürdü son mahkemeye kadar ben haklıydım son mahkemede ne olduysa bilirkişi denen şahıs düşüncesini değiştirmeye karar verdi.
    artık uğraşmıyorum. devletten intikam almanın başka yollarıda var biz çoktan ödeştik devlet amcayla. bence sizde başka yollara başvurun.
  • birinci kural devlet her zaman haklıdır devletin haksız olduğu durumlarda birinci kural geçerlidir burası türkiye
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.