Şimdi Ara

Küpe ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 hafta önce kulağımı deldirdim ve dün taktıkları küpeyi çıkarıp kendi küpemi gayet rahat şekilde taktım. Bugün küpeyi çıkarıp yeniden takmak istedim fakat dün çok rahat girmesine rağmen bugün bir türlü takamadım. 10 dk filan uğraştıktan sonra dışarıya çıktım, eczaene filan bulamayınca gördüğüm bir piercingciye girip sordum. O da denedi fakat takamadı. Tersten deneyelim dedi, tersten takınca rahatça girdi. O da testten takıp bıraktı ve bir gün böyle kalsın yarın düzden takmayı denersin dedi.
    Daha önce böyle bir durum yaşayanınız oldu mu ? Tersten girip düzden girmemesinin sebebi ne olabilir ve adamın dediği gibi yarın denediğinde düzelir mi yoksa gidip bir eczacının yardımıyla mı denemeliyim? Şu an kulağım biraz şiş ama bu durum normalmiş sanırım.

    Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.



  • Ilk gunler benimde basima geldi hocam. Ilk takilani bir sure cikarmamakta fayda var. Hafif sislikte ayni sekilde olmustu.

    Eger zorlayacaksaniz hem kulaginiza hem de kupeye krem surmekte fayda var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EGercek kullanıcısına yanıt
    Daha yara tam iyileşmemiş bir süre hiç çıkarma.
  • 1 hafta dediklerine bakma sen 15-20 gün çıkarma o küpeyi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samanikkadin

    1 hafta dediklerine bakma sen 15-20 gün çıkarma o küpeyi...

    Çok geç hocam, çıkardım artık. şu an hala tersten takılı, birazdan çıkarıp normal şekilde takmayı deneyeceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EGercek

    quote:

    Orijinalden alıntı: samanikkadin

    1 hafta dediklerine bakma sen 15-20 gün çıkarma o küpeyi...

    Çok geç hocam, çıkardım artık. şu an hala tersten takılı, birazdan çıkarıp normal şekilde takmayı deneyeceğim

    olmadı o küpe 15 gün filan ters takılı dursun
    dene bakalım umarım olur hocam..
  • EGercek kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendi olayımı anlatayım. İlk küpemi taktırdığım zaman kulağım sürekli sıcaktı. Ve açıkçası diğer kulak memesine göre biraz daha şişti. Ben de garantici bir insan olduğumdan dolayı 1 ay hiç çıkarmadım hergün sabah akşam bepanthen sürdüm. Daha sonra gidip aldğım halka küpelerden birisini takmak için çıkarttım. Halka küpelerin iğnesi genelde kalın oluyor. Bir türlü sokamadım. Uğraşırken kanattım. Tekrardan o ilk takılan küpeyi taktım. Krem sürmeye devam ettim. Gittim ince iğneli küpelere baktım onlarda genelde halka değilde düz tipteydiler pek sevmesemde kısa süreliğne kullanım için aldım. İlk takılan küpeyi çıkardım. Kremleyip tekrardan halkayı takmayı denedim (daha kolay girmesi için kremleyerek). Yok yine kanattım o yeni aldığım küpeyi taktım. Tam 3 hafta sonra çıkarıp zar zor halkayı takabildim. Yine kanamıştı. 2 hafta falan yine kremlemiştim. 2-3 ay kadar sonra yeni küpe aldım. Değiştirmek isterken kulağımdakinin iğnesi kırıldı o ara elimde duran yeni küpede ızgaranın arasına düştü. Alamadım. Yeni küpe almam şuydu buydu 1 haftayı buldu. Takmayı denedim yok girmiyor. Zar zor kanatarak taktım. Krem falan 1-2 hafta sürdüm. Ama o takmadan sonra 1 ay geçtiği halde kulak memem sıcaktı ve şişkin duruyordu. Bir gün duştan sonra çıkarmaya çalıştım yok bütünleşmiş deriyle. Hayatımda o kadar acı çektiği hatırlamıyorum o küpeyi çıkarıncaya kadar acıdan gözlerimden yaş geldi. Bir yandan kanıyor falan. Zar zor çıkardım. Lanet ettim takmam daha da dedim. 3 ay geçti üstüne. Ben çoktan kapadığını düşünürken sırf meraktan kız kardeşimle tekrardan ince iğneli bir küpeyi denedik. Şıp diye girdi. İnanamadım. Yani 1 hafta sonra küçülen delik 3-4 ay sonra dahi kapanmamış. Baktım küpe deliği fena değil. Kulağıma takılanda kelebekli falan kız küpesiydi. Ben yeni bir tane halka alayım onu takayım. Aldım yok girmiyor yine. Dedim kelebekli olanı getir. Getirdi o da girmedi. Tersten soktuk. İnata bindirdim takacam diye. 1 hafta onunla gezdim. Zar zor halkayı taktım 2 ay hiç çıkarmadım. Sonra çıkardım 1 ay takmadım bir daha taktım sonra çıkardım takmadım süre geçti terkar taktım. Şimdi alıştı artık. 4-5 ay takmadım delik kapanmadı ilkinde de hayvan gibi kalın iğneli girdi. Diyeceğim şu ki. Memeli olan şeyleri anlamak mümkün değil.




  • bni Abbas radıyallahu anhümâ şöyle dedi:Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem, kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen ne yapmışsın ya Baya maceralı olmuş senin.

    Ben bugün çıkarıp düzden taktım. Lıks diye oturdu hemen. 2-3 hafta hiç çıkarmamayı planlıyorum. Şişi de inerse bi kaç güne hiç bir sıkıntım kalmayacak. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.