Şimdi Ara

1600 TL Bütçeli Skylake Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum burs/krediler açıklandı ben de fırsattan istifade ilk sistemimi kurayım dedim. Bütçem 1600 lira civarı. Merak ettiğim bir nokta var. Intel, Skylake işlemcilerde stok fan vermiyormuş. İşlemci için fan almam gerekli mi? Tavsiyelerini bekliyorum.

     1600 TL Bütçeli Skylake Sistem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onii Chan Kenobi -- 26 Aralık 2015; 19:42:49 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: C10 Meteos

    Malum burs/krediler açıklandı ben de fırsattan istifade ilk sistemimi kurayım dedim. Bütçem 1600 lira civarı. Merak ettiğim bir nokta var. Intel, Skylake işlemcilerde stok fan vermiyormuş. İşlemci için fan almam gerekli mi? Tavsiyelerini bekliyorum.

     1600 TL Bütçeli Skylake Sistem



    Bu durum sadece 6600k ve 6700k için geçerli kalanında stok soğutucu var.




  • xhaz kullanıcısına yanıt
    Sorun yok o zaman. Sağlun hocam.
  • Aynı sistemi ben de topluyorum hocam. Tek farkı ben kasa yerine power supply alacağım. Elimdeki kasayı değerlendirmek istiyorum. Bir de siz ram olarak 4 gb tercih etmişsiniz. Ben onu 8'e çıkardım.

    Anakartı ve SSD'yi satın aldım. SSD olarak Hepsiburada'dan aldığım %50 indirimli bu ürünü önerebilirim. Sanırım sizin listenizdeki üründen daha iyi performans veriyor. Ancak kullanmadığım için ne kadar sağlıklı bir marka bilemiyorum.
    Silicon Power Slim S60 120GB 520MB-460MB/s 2.5" Sata 3 SSD

    Şimdi işlemci ve ekran kartını alacağım. İnternette 750Tİ'nin epey bir videosunu izledim. Benim oynamak istediğim oyunlarda high görüntü ayarında gayet güzel sonuçlar vermiş.

    Son olarak da ram ve psu almayı planlıyorum. Ram fiyatları son 1 haftadır sürekli değişiyor. Onu da güzel bir indirimde yakalarım diye düşünüyorum. Ayrıca siz ram olarak 2400Mhz seçmişsiniz. Ben 2133Mhz seçmiştim. Anakart ile uyumu ve gerekliliği konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

    Şu sıralar çok yoğun çalıştığım için sistemi kurup başına oturmak istemiyorum. O yüzden böyle biraz taksit taksit alıyorum. Tek seferde toplu alımlarda dişe tırnağa dokunur bir kampanya olsaydı değerlendirilebilirdi ancak bu şekilde indirimleri takip etmek daha hesaplıya gelecek gibi duruyor.




  • Finsternis kullanıcısına yanıt
    SSD daha iyi gibi duruyor sırf markadan dolayı onu seçtim Rami de 2133mhz bulamadığım için onu seçtim. Ben de o kadar aceleci davranmak istemiyorum zaten dövizlerden dolayı fiyatlar uçuk durumda. Kampanyalara göre tek tek almak şu an en mantıklısı gibi duruyor.
  • sistem gayet iyi aldığın işlemcide fan çıkıyor
  • SSD yi Kingston HyperX Fury 120 GB ekran kartını Sapphire R9 270X Dual-X 2 GB kasayıda Xigmatek Asgard 381 500W ile değiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2133 Mhz ram destekleyen anakarta 2400 Mhz 2666 Mhz ram takılırsa 2133 Mhz de çalışır sorun çıkarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü değil ama Vatan'dan almasaydın bari bazı bileşenleri. Kasa PSU değerleri sıkıntı olabilir, ama o sistemi çalıştırır herhalde.
    Frisby FC-8865G Kasa
    Almadan önce bunu alıyorum diye yazsaydın ufak tefek düzeltmeler ve öneriler yapılabilirdi.
    Yine de güzel olmuş bence.
    Sadece daha iyi bir kasa ve PSU alabilirdin ve soğutucuyu da erteleyebilirdin.

    javascript:void(AddText(''))javascript:void(AddText(''))
  • ramazan1459890 R kullanıcısına yanıt
    Kasada sıkıntı yok şimdilik hocam başlangıç için böyle bir şeyle başlayayım dedim. Aslında parça parça toplayacaktım ama hem zamanım dardı hem de ortalama olarak en iyi fiyatlar vatandaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.