Şimdi Ara

Türk El Sanatları ve Hobiler Blog Çalışmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    http://www.unutulmussanatlar.com/

    İsminden de belli olduğu üzere sayfanın içeriği tamamen "Türk el sanatları" ile ilgilidir. Herhangi bir ticari maksat veya herhangi bir ürünün satışı sitemizde yapılmamaktadır. Sadece hobi olarak sanat severlere hizmet vermek ve sanat dallarının hepsini tek bir çatı altında toplamak ve bu konuda en doğru bilgileri vermek, yeni başlayanlara yol göstermek ve sanatı sevdirmek adına hobi olarak yapılmıştır. 3 senesini dolduran sitemiz yeni tasarımı ve yenilenen/güncellenen içeriği ile yayın hayatına devam etmektedir.

    http://www.unutulmussanatlar.com/ içeri genel olarak Unutulmuş eski Türk sanatları, el sanatları, sanat arşivi, hobiler, ilginç meslekler, türk osmanlı ve selçuklu el sanatları gibi konuların yanı sıra yabancı kaynaklı el sanatlarınıda içermektedir.


    Sitenin daha fazla kişiye ulaşmasında katkıda bulunmak için, sitede bulunan sosyal paylaşım linklerini kullanabilirsiniz.

    Kendinize yeni bir hobi edinmek istiyorsanız çok eminimki size hitap eden bir sanat dalını sitede bulacaksınız. Tek yapmanız gereken ilk adımınızı atmanız olacaktır :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.