Şimdi Ara

Yabanci sitelere giremiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bi kac gundur ilginc bir olay ile karsi karsiyayim. Evdeki tum aletlerden ethernet ile veya wifi ile farketmeksizin yabanci sitelere giremiyorum. Yani hepsi olmasa da bir cok siteye giris ile ilgili problem yasiyorum. Ornek vermek gerekirse tr.wikipedia.org adresine sorunsuz baglanirken en.wikipedia.org adresine girmiyor. Ya da nba.com adresine girmiyor. Bunun gibi pek cok icerigi turkce olmayan sitelere giremiyorum. Defalarca musteri hizmetlerini aradim ama cozum bulamadilar, bi sorun gozukmedigini soyleyip hep ayni islemleri tekrarlattilar, ( ac-kapa, dns degistir vs vs.) En son gorusmemde ise sorunun Turkiye genelinde oldugu ve uzerinde calisildigi soylendi, defalarca konustum ve boyle birsey bana aktarilmadi ama birden mudur bey isin icine girdi ve bunu soyleyerek bence beni oyalamaya calisti. Internette de arastirma yaptim su anda boyle bir sikayette bulunan birileri yok, eski yillara ait sikayetler var. Zaten basak wifi ya da 3g baglantidan da denedim etrafimda hic boyle sorunla karsilasan yok. Beni yine oyalamaya calisiyorlar gibi geliyor. Acil bir isim olmasa da aslinda bekleyebilirim ama maalesef yetistirmem gereken makaleler var ve kullandigim kaynaklar da hep yurtdisi oldugu icin isimi yapamiyorum.
    Buraya da yazip bi onerisi olan var mi diye sormak istedim? Pek cok sey denedim ama bir turlu sonuc alamadim...

    Fulya/Istanbul



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastiko_92 -- 20 Aralık 2015; 23:10:03 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastiko_92

    Arkadaslar bi kac gundur ilginc bir olay ile karsi karsiyayim. Evdeki tum aletlerden ethernet ile veya wifi ile farketmeksizin yabanci sitelere giremiyorum. Yani hepsi olmasa da bir cok siteye giris ile ilgili problem yasiyorum. Ornek vermek gerekirse tr.wikipedia.org adresine sorunsuz baglanirken en.wikipedia.org adresine girmiyor. Ya da nba.com adresine girmiyor. Bunun gibi pek cok icerigi turkce olmayan sitelere giremiyorum. Defalarca musteri hizmetlerini aradim ama cozum bulamadilar, bi sorun gozukmedigini soyleyip hep ayni islemleri tekrarlattilar, ( ac-kapa, dns degistir vs vs.) En son gorusmemde ise sorunun Turkiye genelinde oldugu ve uzerinde calisildigi soylendi, defalarca konustum ve boyle birsey bana aktarilmadi ama birden mudur bey isin icine girdi ve bunu soyleyerek bence beni oyalamaya calisti. Internette de arastirma yaptim su anda boyle bir sikayette bulunan birileri yok, eski yillara ait sikayetler var. Zaten basak wifi ya da 3g baglantidan da denedim etrafimda hic boyle sorunla karsilasan yok. Beni yine oyalamaya calisiyorlar gibi geliyor. Acil bir isim olmasa da aslinda bekleyebilirim ama maalesef yetistirmem gereken makaleler var ve kullandigim kaynaklar da hep yurtdisi oldugu icin isimi yapamiyorum.
    Buraya da yazip bi onerisi olan var mi diye sormak istedim? Pek cok sey denedim ama bir turlu sonuc alamadim...

    Ben 2 gündür kafayı yedim bir tek bende var sanıyorum. Yurtdışı sitelerine giremiyorum ne telefon ne laptoptan. Ayrıca Whatsapp arama yapamıyorum , resim gönderemiyorum. Müşteri hizmetleri olayı algılayamıyor :)

    Beyler bölge belirtelim genel mi değil mi bir bakalım. Kağıthane / İstanbul



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Another Man -- 20 Aralık 2015; 21:47:25 >




  • Bendede dün akşamdan beri aynı problem var, umarım kısa sürede çözerler. Büyükçekmece / İstanbul
  • Son kez aradım müşteri hizmetlerini . Sayın bağyan böyle bir sorunun olduğunu doğruladı Superonline için . Heralde bu konuda çağrılar arttı.Çalışma ya da arıza dan bahsetmedi ne zaman düzeleceğinide bilmiyor . Wiki , 14bets10 ve whatsapweb te ki barkod gelmiyor. **** plus tarzı eklentiler ve virus programları güncelleme yapamıyor şuan için.
  • Yahu ben PS b'le acamiyorum ona da baglanmiyor, oyun oynayayim dedim onu da yapamadim.
    Musteri hizmetlerinin ne kadar yetkisiz ve bi ise yaramadigini da anlamis olduk. Yani ben defalarca arayip konustum hep ayni seyleri soyleyip yaptirmaya calisiyorlar, basak bisey isteyince de yetkilerim bu kadar deyip kacmaya calisiyorlar. Ha bir de dns falan degistirip modemi guncelletince sorun kalkmazsa sorun kesin sizden oluyor, ustlerine de alinmiyorlar. Yani surekli ustemesem, bagirip cagirmasam sorun sizde deyip isin icindne cikacaklar. Ben baya israrci olup saatlerce konustuktan sonra anca mudurle gorusturebildim yardimci olan arkadasi. Bi saat boyunca yapamam edemem yok bilmem ne falan deyip duruyordu. Adam gibi yardimci olmaya calissalar bastan bi yetkiliye ulassalar biz de bu kada rkuplere binmeyecegiz. Herkes sizden hemen kurtulmak istiyor.
    Mudur demis ki tum turkiyede var bu olay su anda, arkadaslar uzerinde calisiyor ne zaman duzelir bilmiyoruz. Ben israrla musteri hizmetlerine bellettim konuyu, takipcisi olacakmis, duzeldigi anda beni arayacakmis sorun cozuldu kontrol edin diye, hadi bakalim...




  • Bende 2,5 yıldır superonline kullanıyorum. Cumartesi gününden itibaren bahsettiginiz sorun bendede var.
    Müsteri hizmetleri kotamın doldugunu bu yuzden bazı sitelere giremedigimi söyledi.
    Fakat boyle bir seyin mümkün olamayacagini soyledigimde problem düzelecektir.
    Lütfen bekleyin dedi.
  • arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum komşum ttnet giriyor ben dsmart yabancı sitelere giremiyorum.
  • dns ne? opendns ayarla...
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Yabanci sitelere giremiyorum!
  • Bende de aynı sorun var. İş yerinde girmiyor yabancı sitelere. Youtube vs..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.