Şimdi Ara

Askerlik Tecili Ve Yüksek Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Yüksek lisans yaparak askerliğimi tecil ettirmek istiyorum ama bir kaç sorum var. İlgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

    1. 13.06.2014 yılında Lisans'tan mezun oldum. 19 Ağustos 2014 yılında askerliğimi tecil ettirdim. Askeriyeden aldığım ıslak imzalı askerlik durum belgesinde "...30.09.2016 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur..." belgenin aşağısında "Askerlik Bilgileri" bölümünde ise "Erteleme Bitim Tarihi: 13.06.2016" yazmaktadır. Ancak E-devlet üzerinden aldığım askerlik durum belgesinde "...13.06.2016 tarihine kadar askerlik askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur..." yazıyor. Şimdi yüksek lisans'a önümüzdeki güz döneminde mi başvurmam gerekiyor yoksa yazın başvurursam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

    2. 22.11.2015 tarihli Alesten 70.26, 6 Nisan 2014 tarihli Yds'den 33,75 aldım. Tezli veya tezsiz yüksek lisans düşünüyorum. Ancak şu an avukat olduğum için derslere katılabileceğim geniş bir zamanım yok. Ankarada ikamet etmekteyim. Üniversite tavsiyelerinizi de bekliyorum.

    3. Uzaktan eğitim programları hakkında bilgisi olan var mı?

    İyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 18 Aralık 2015; 10:11:24 >







  • Okan üniversitesi uzaktan eğitimi tavsiye edebilirim. 3 yıllık 6-7 bin TL arası değişiyor. Aralık Ocak aylarında kayıt alıyorlar ve ales istemiyorlar.

    Bunun dışında bir de Ahmet Yesevi uzaktan eğitim var. Ales istiyor. Dönemlik 2100 TL. Bir dönem para ödeyip, bir dönem ödememe opsiyonu vardı ama sonradan değiştirdiler mi bilmiyorum.

    Kolay gelsin
  • Teşekkür ederim cevabınız için.

    Şöyle bir şey duydum tezli yüksek lisansa kayıt olduktan sonra askerlik otomatikman 3 yıl tecil ediliyormuş. Bu konuda bilginiz var mı acaba
  • Askerlik tecil oluyor hocam kesin blgidir. Benim tecilim de 14.07.2016' da bitiyor. Nasıl bir yol izlediniz? Bahar dönemi tezsiz yüksek lisans başvuru tarihlerine baktım, haziranda vardı. Bana uyar herhalde. Araştırmışsınızdır siz şimdi. Bilgi verirseniz sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Ali

    Askerlik tecil oluyor hocam kesin blgidir. Benim tecilim de 14.07.2016' da bitiyor. Nasıl bir yol izlediniz? Bahar dönemi tezsiz yüksek lisans başvuru tarihlerine baktım, haziranda vardı. Bana uyar herhalde. Araştırmışsınızdır siz şimdi. Bilgi verirseniz sevinirim...

    Benim tecilim de Eylül 2016'da bitiyor. O yüzden yazın tezli veya tezsize başvuracağım. O yüzden pek araştırma yapmadım. Sizin temmuzda da bitse teciliniz Kasım ayında gidiyorsunuz askere. Kısa dönemler için celp dönemi Mayıs Kasımmış. O yüzden askerlik şubesinden ıslak imzalı bir durum belgesi alın derim. Büyük ihtimal o belgede Eylül 2017'ye kadar Askerlik Yönünden Herhangi bir sakıncası yoktur ibaresi yer alır.
  • Hocam ben kısa dönem yapamıyorum hekim olduğum için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhabalar...
    benim belgemde erteleme bitim tarihi: 10 eylul 2016
    celp:subat 2017
    askerlik yonunden 31 aralik 2016 ya kadar sakincasi yoktur yaziyor. E devlet'ten baktigimda ise 10 eylul 2016 ya kadar askerlik yonunden sakincasi yoktur yaziyor. Ayni durumda olan arkadaslar varmi? hangi bilgi dogru simdi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.