Şimdi Ara

Sunucu ile Bağlantı Koptu / Tekrar Bağlantı Kuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün tam hero seçim ekranındayım sıra bende, bir anda bağlantı gitti ama oyunda gitti normalde internet bağlantım var görebiliyorum. Gene de seçmek istediğim heronun üstüne geldim tıklıyorum sürekli en azından oyun dağılmasın diye. Neyse son saniyede seçtiğimi farkettim ama bu sefer ADC oynamak isterken tank rünleri ile giriş yaptım önceki oyundan kalanı değiştiremediğimden. Allahtan karşı lane çok kötüydü de pek sorun olmadı desem yeridir.

    Bunu bazen yaşıyorum, ping 999-2000'ler arası gidip geliyor. İnterneti benden başka kullanan yok. 8 MB en düşük bağlantım var. Tekrar bağlantı kuruluyor hatası aldın mı bir daha geri dönüş olmuyor zaten. Oyundan çıkmak zorundasın, modeme res atıcaksın geri oyuna gireceksin yüklenecek falan en az 5 dakika.

    Bu tür problemleri yaşayan var mı? Yaşayan var ise bende olan gibi kritik zamanlarda (Hero seçimi anı,latede takas anı ve TF'lerde.) mı?







  • Hocam garip bir sorun . Laptoptan oynuyorsan WiFi kartıyla ilgili bir sorun olabilir kabloyu dene . Ben 1 aydır falan telefonun(Avea) interneti ile oynuyorum 80 Ping oluyor bir sıkıntı da olmuyor(bir oyun 50 mb 40 dk lık)

    Vpn dene bi kepard diye bi program var indir bir dene Almanya sunucusunu seç .
    Aklıma başka birşey gelmiyor ama şunu söyleyeyim arkadaşımın laptopu 200 Ping'de oynuyor (aynı telefon aynı internet hiç bir fark yok) benim 80 . Yani laptopların WiFi kartıyla ilgili birşey olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop değil kardeşim masaüstünde oynuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.