Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.3 4x4 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Suzuki swift 1.3 4x4 düşünüyorum. Kronik sorunu servis parça sıkıntısı olur mu merak ettim. Müşterisi az sanırım bir bilgi bulamadım.



  • 4*4 olması çok güzel ama bu yüzden fazla yakıyor. Araziye falan girmeyecekseniz 4*2lerine bakın. Güzel bir japon arabasıdır. Ha birde şunu söyleyeyim. 1.3 olmasına ragmen 1332 cc oldugu için vergisi üst dilimden ödenir.
  • 2008 model Terios 4wd kullanmış birisi olarak yazıyorum. Kasaya motorun gücü yetmeyince can SIKICI oluyor. Örnek vereyim. Terios ile 20 cm kar içinde yokuşta kalkis yapmak isteyince araç nazlı, isteksiz oluyor. Bir defa zorladım debriyaj baskı balata sıyırdı ışçilik dahil 700 tl masraf çıktı. Benim araç 1500 cc 105 hplik versiyondu. Tavsiyem turbo dizel araclara yönelin. Kullanmaktan keyif alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük bütçe varsa subaru impreza 1500 cc manuel vites tavsiye ederim. Araçta ağır devir kolu da var. Suzuki vitara 1600 cc ağır devirli araçlar da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Çok uzun zamandır 4x4 araçlara bakıyorum. Amacım Subaru Forester ya da Mitsubishi L200'e geçişte suzukiyi bir basamak olarak kullanmak. Sonunda da Pajero, Land Cruiser gibi gerçek bir 4x4 kısmet olursa alınır. Malum Forester ve L200 pahalı araçlar. Hele forester zaten Pajero kadar yakıyor akıllara zarar. Suzuki mantıklı bir seçim gibi görünüyor. Impreza da düşünülebilir ama 1.5 gitmiyor diye duydum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.