Şimdi Ara

40-43' Led TV Tavsiyesi - 1800 TL Bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Babam için 40-42" civarında bir led tv bakıyorum. Bütçem dahilinde ekran boyutu artabilir. Curve, 4K ve 3D olmayacak. Smart da önemli değil. Dahili uydu alıcılı ve Full HD yeterli. Tek önemsediğim ve özellikle olmazsa olmaz konu maç, film vs izlerken akıcı olması. Hani bulutlanma ya da ne şekilde tabir ediliyorsa görüntünün tepki süresi hızlı sahnelerde cevap verebilmeli ve kare atlama yapmamalı. Sanırım doğal hz değeri devreye giriyor burada. Tv izlemediğim ve TV den de hiç anlamadığım için size sorayım dedim. Samsung düşünüyorum ama şart değil. N11'den 250 TL indirimim olduğu için yılbaşına kadar n11'den alacağım. Önerileriniz neler olurdu?
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 43puk4900 4k destekli uydu alıcı ve 4k panel başka bir özellik yok 250 tl indirim ile 1450 Tl L ye albilirsiniz 1900 e de 49 luk olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dej kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bu model akıcı görüntü sunuyor mudur? Tek derdim bu aslında. Bir de kanal geçişleri seri midir? özellikle maç izlerken peder beyi rahatsız etmesin yeterli benim için.

    4K tvler sd yayınlar için pek verimli değil, Full hd daha verimli gibi yorumlar okudum. Açıkçası bilgim olmadığından sormak istiyorum. Evde sadece uydu var. Yani dsmart digiturk hd paket vs tarzı aboneliğimiz yok. Ne dersiniz bu konuda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam kullanmaya başlayacağım paylaşımda bulunurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.