Şimdi Ara

stajerliğe kalmadan emniyetten ehliyeti alabilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ankaralı arkadaşlar; benim durumumda olan varmı ? sınavı geçtim, kurstan evrakları aldım, sadece emniyetten ehliyetimi almaya kaldı ama ankara akköprü emniyetin randevu sistemi hep dolu diyor. cuma sabah 8 de emniyete gittim. randevular kapalı diyor. ve açılmasıda zor dediler ve geri döndüm. acaba etimesgut-sincanda veya başka bir yerde durum nasıldır?
    benimle aynı durumda olan varmı???
    alamazsak 2016 da stajerliğe kalıyormuşuz.
    ( stajerliğe kalmayalım diye alalım dedik ama ehliyeti haketmek kolay asıl olan emniyetten çıkattırmakmış.



  • Nasil stajyerlik kaliniyormus ? Arabada b sinifinda stajyerlik var diye biliyorum.Kursa ne kadar verdiniz ? Emniyete ucreti ne kadar ? Ben B sinifi uzerine eklettirmeye calisacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stajyerlik motordada var. Hatta daha sıkıntılı ilk iki yıl için a1 alabilşyorsun. A1 125cc altı motor kullanılabiliyor. Bu arada bende B ye ekletiyorum. Ama gidip kartı emniyetten bastırabilirsem.
    Kurs 350
    Direksiyon sınavı60
    Emniyet ve harç 260
    Bu şekilde maliyeti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fredyboys

    Stajyerlik motordada var. Hatta daha sıkıntılı ilk iki yıl için a1 alabilşyorsun. A1 125cc altı motor kullanılabiliyor. Bu arada bende B ye ekletiyorum. Ama gidip kartı emniyetten bastırabilirsem.
    Kurs 350
    Direksiyon sınavı60
    Emniyet ve harç 260
    Bu şekilde maliyeti


    Anladım bizim buradaki kurs 300 tl dedi ama direksiyon dersini sormadım.250 TL ye indirtmeye çalışacağım içimde motor sevdası var,havalar şu sıralar soğuk seyrediyor...iş yerinin paket dağıtımında elektrikli mopetini kullanıyorum.Elektrikli olup yavaş gitmesine rağmen melet sürmesi zevkli insana bir özgürlük katıyor.Kaldırım,taş,toprak demeden her yere gidiyorum.

    Peki ben şuan kaydımı yaptırırsam bahsettiğin yeni yönetmeliğe kalırmıyım ? Yani kaydımı yaptırıp,işlemlerimi şimdi başlatırsam ? Ankara'da yaşıyorum malum trafik çilesi nereye kadar.Kararsız kaldım,devlette para koparmak için böyle saçmalıklar yapıyor sözde Avrupa'ya uyum sağlayacakmışız.
  • maalesef artık yeni sisteme kaldınız. a1 alıp 2 yıl 125cc motor kullanablirsiniz.
    bende ankaradayım, ankarada motor kültürü olmamasına rağmen baharda bi nmax alıcam inşallah..
  • İnternetten randevu sistemi sabah 09:00 da açılıyor. 09:15 gibi yoğun ilçelerde bitiyor. şansınızı zorlayın randevu alırsınız. 20 yaş üstü ise direkt A2 alabilirsiniz. Sertifikanızda sınıfı A2 yazmıyor mu? A1 ehliyeti almak stajerlik değil, stajerlik B sınıfında var.
  • evet şimdi baktımda sertifikada A2 yazıyor. acaba diyorum, 2016 ocakta emniyete gitsem de alsam. hem yeni ehliyetlerden almış olurum bidaha yeni ehliyet için koşturmuş olmam. acaba yanlış mı düşünüyorum.
    ayrıca randevu bilgisi için de teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fredyboys

    evet şimdi baktımda sertifikada A2 yazıyor. acaba diyorum, 2016 ocakta emniyete gitsem de alsam. hem yeni ehliyetlerden almış olurum bidaha yeni ehliyet için koşturmuş olmam. acaba yanlış mı düşünüyorum.
    ayrıca randevu bilgisi için de teşekkürler.

    yeni ehliyetlerin ne zaman çıkacağı belli değil. Siz Ocakta dahi alsanız yine eskilerden alacaksınız. ehliyet yenilenmesi için daha 5 yıllık süre var.
  • aynı sorun bende de var cuma sabahı gidip konuşucam bende çünkü sitede randevu sistemi kapandı yazıyor
  • kasımın 10 unda kayıt oldum a2 ye.b üzerine ekleticem hala sınavı bekliyorum.sürücü kursuyla mı alakalı bilmiyorum ama daha sınav açılmamış.bende stajere kaldım heralde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugberk16

    kasımın 10 unda kayıt oldum a2 ye.b üzerine ekleticem hala sınavı bekliyorum.sürücü kursuyla mı alakalı bilmiyorum ama daha sınav açılmamış.bende stajere kaldım heralde

    sürücü kursunu sıkıştırın bu ay içinde bir sınav olması lazımdı. bu hafta sınava girseniz bile sertifikanız gelecek yıla kalacak sertifika A2 olarak çıkarsa siz de 20 yaş üzerindeyseniz A2 alırsınız 20 yaş altında iseniz A1 olacak.
  • 26 aralıkta sınav var bursada bende b ye a2ekletıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanlevent

    26 aralıkta sınav var bursada bende b ye a2ekletıyorum

    bi sorayım hocam.ben sorduğumda bizimle alakası yok meb ayarlıyor dediler sınavı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.