Şimdi Ara

Hazır sıvı soğutma tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistemi soket 2011-v3'e güncelliyorum, eldeki soğutucularda uyumlu olmadığından yeni soğutucu arayışına girdim. Kule tipi soğutucu montajından ve ağırlığından sıkıldığımdan hazır sıvı soğutma setlerine yöneldim. Öncelikle Corsair'in hydro h1xx serilerine baktım fakat fiyatları beni biraz aşıyor, kimi zaman ikinci elde uygun fiyatlara gelen olabiliyor. SilverStone Tundra TD02-E inceledin fiyat olarak uygun sayılır, çekle Hepsiburada'da 340tlye geliyor, daha ucuza bir şey istersem de Coooler Master Seidon 120V 240tlye geliyor ekstra fanda alırsam 300tl tutuyor.

    İşlemci olarak 5820k kullanacağım, şuan için hız aşırmaya gerek yok fakat belki arada %10 / %20 denemeler yapabilirim.

    Esas amacım 350tlye 240mm/280mm pompa ve fan sesi rahatsız etmeyen uzun süreli kullanabilecek bir set almaktı, seidon 120v fiyatı ile kafamı karıştırdı. Corsair'in setlerini ikince elde denk getirebilirsem belki olur. SilverStone'nun seti hakkında pek bilgim yok, çekinde son iki günü kaldı.

    Sizce hangi seti almam daha iyi olur?


    @OneTreeHill @Wilson Fisk



  • corsairler sesli diye biliyorum fanlarini degistiriyorlar bir de ne kadar guzel(fan haric) su sogutucu alirsan al fanlari hizli donuyorsa ses yapiyor.hic beklemedigin bir marka sessiz olabiliyor kuzene zalman aldik 120mm fani hic donmuyor biostan ayarlamis ben dedim ki donsun biraz faydasi olur.acmis fani sonuna kadar 1-2 derece oynadi dedi bu durumda niye fanlari deli gibi cevirelim?120mm tek fan bir sogutucu alirsan o tek fani biostan filan kisabilirsin ama 240mm alirsan iki fani sanmam biostan kisabilecegini fan kontrolcu gerekir.madem oc yapmayacaksin ve ses istemiyorsun o zaman 240mm ve fanlari kisilmis sekilde olmasi iyi olur.silverstone kaliteli bir markadir tundra modelini de emre inceledi zaten guzel demis alinabilir ama dedigim gibi fanlari kisman lazim eger gurultulu donuyorsa.kullanan emre o yazsin silverstone tundra'nin fanlari sesli mi nasil diye ama bence silverstone al daha dayanikli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.