Şimdi Ara

Ivan Ergic olmak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Bir çocuğun Bursa'da Manchester United'ı izlemesinden daha önemli bir şey olamaz" demişti. Cebinden yaklaşık 20 bin TL verip okullara bilet dağıttırdı.

    Hikayemiz Almanya'dan geçiyor ama aslında tüm dünyayı ilgilendiriyor. Alman devi Bayern Münih, Sinan Kurt'u geçtiğimiz sezonun başında 1.1 milyon Euro bonservis bedeliyle Mönchengladbach’tan transfer ediyor. Sinan, geçen sezon sadece bir maçta 45 dakika forma giyse de çalışmalarına A takımla devam ediyormuş. Fakat bu sezon Bayern Münih'in 21 yaş altı takımına gönderilmiş.

    Yönetim çok sinirlendi

    Neden gönderildiği ise çok önemli ve asıl üzerinde durulması gereken konu da bu, mevzu Sinan'ın pahalı zevkleri. Alman Bild gazetesinin haberine göre, yazın arkadaşlarıyla Cannes’dan St. Tropez’ye gitmek isteyen Sinan Kurt’un, bunun için helikopter kiralaması Bayern Münih yönetimini sinirlendirmiş.

    Olayı doğrulayan Sinan Kurt’un menajeri Michael Decker, gazeteye yaptığı açıklamada, “Çin kampının ardından takımın 3 günlük bir izni vardı. Sinan da arkadaşlarıyla Cannes’a uçtu. 74 kilometre uzaklıktaki St. Tropez’ye gitmek için ise 3 arkadaş 1900 Euro’ya helikopter kiraladılar” demiş...

    Ve kimse bilmezdi; "kermes"lerden giyinirdi

    Şimdi bir anda yeteneği, şansı, işlerinin yolunda gitmesi nedeniyle genç yaşta dört büyük kulüpte top koşturmaya başlayan futbolcularımıza dönüp bir bakalım. Bu memleketten geçmiş Bursaspor'un şampiyonluğunda önemli bir paya sahip oyuncularından Ivan Ergic ne diyordu mesela... Burak Uçar'ın Ivan Ergic'e dair yazdığı bu metin yolumuza ışık tutabilir: "Ve kimse bilmezdi; "kermes"lerden giyinirdi.

    "Bir çocuğun Bursa'da Manchester United'ı izlemesinden daha önemli bir şey olamaz" demişti. Cebinden yaklaşık 20 bin TL verip okullara bilet dağıttırdı. Çocuklar da bilmiyorlardı kim olduğunu. Meraklı bir baba uğraşınca, ismine ulaştı ve medyada haber oldu. Çok kızmıştı. Genç futbolcular her otomobil değiştirdiklerinde yanlarına gidip "off süper araba kaç yapıyor?" diyerek dalgasını geçiyordu. Kendisi için önemsizdi çünkü...

    Uzak durdu medyadan

    Karaburun'daki konferansa spor emekçileri sendikasının davetlisi olarak giderken çok heyecanlıydı.

    Uyardık ama, "burası Türkiye siyasete çok girme" gülümsedi sadece "merak etmeyin" derken... "Filozof değilim" diyordu. Sırt çantasında en az 7-8 kitapla geziyordu. Kiralık evi olmasına rağmen tesislerde kalıyordu. Ya okuyordu, ya uyuyordu... Ve kafa dengi arkadaş bulunca anlatıyordu;

    "İtalya’da futbol büyük ve çirkin bir organizasyon. Futbolun ruhu kayboluyor. Neden hakemler gol sevinçlerinde formayı çıkartmaya sarı kart gösteriyor? Forma reklamı görülmüyor diye. Para futbolun dengesini bozuyor..."

    Cem Kerpiççiler / Posta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • çok özledik be. bu takım ergiç'ten sonra biraz gittiyse sebebi belluschi'dir. tr ligi malum, çift yönlü orta sahan üst düzey olsun ik 5 garanti. ne kadar boktan bir lig olduğunu buradan gör. neyse o ayrı konu da ergiç gibi adam gelmez. gelirse de inşallah td olarak fln gelir. düzgün adamdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.