Şimdi Ara

Mağlubiyetin Sorumlusu Şenol Güneşin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öne geçmişken yapılacak tek bir hareket vardı. Geriye yaslanıp kontralarla 2.yi aramak. Zaten sporting üstüne gelmek zorunda mecburen zaaf ve açık verecekti. Şu maçın 2-3 sıfır bitmemesi için hiç bir neden yoktu. Tamamen taktik hata. bu mağlubiyetin en büyük sorumlusu şenol güneştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • başka maçmı izledik,yoksa tolga sevicimisin?
  • Katılıyorum bir de benim şöyle bi yorumum var tolganın yediği gol hakkında.Tolga 2-3 sene önceye kadar iyi bi kaleciydi.Ama bu sabırsız bjk taraftarı adamın yediği her golde adamı yerden yere vurdu.Kendine olan özgüvenini kaybetti şu 2 yıldır.

    Maçın kaybedilmesinin 2 sebebi var

    1-Şenol
    2-Bjk Taraftarı
  • Bu kaleciyle hiçbir şey yapamazsın, hele ki bugünkü haliyle ancak Barcelona gibi bir takım olursan belki 3-5 gol atarak maçı kazanabilirsin ki onların futbolcularını da moralman bitirir bu adam.
  • Demba ba olsaydı net kazanmıştık.
  • Yahu tamam tolga hatalı ama senin skoru koruman gerekirken 3 golde de adamlar bombos vurdu,senol günes bu takıma hic mi savunma calıstırmamıs?bjk ne zaman öne gecse taraftar diken üstünde izliyordur macı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş üstün oynarken 2 hatalı gol birden yedi yalnız yalnış maçımı izledik? Dk 60 a kadar kalemize şutu olmayan Lizbondu. Yine geçen seneki senaryo kaleci hatasından giden tur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi tmm tolga suclu da o defansta vurdurmasin vurdurursa ilk golde adam demorolize oldu yakindan sutlari yedi ucuncu golu her kaleci yerdi zaten.
    komtra yakalaniyo bjk ilk golde tolga tereddut ve gol.
    1-1 olunca niye bjk maci birakiyo 0-0 kem.oynasaya yaramiyo mu o skor ??? kaleci her zaman mac kuetaracak degil..bjk dolu pozisyon harcadi querejma.sayesinde gol atti. bjk bu kaleci defans olcayla felan zor.valla. macta en iyi oyuncu querejmaydi adam her seyi yapti sahsen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bjk kazanacagi maci kaybetti en uzucu yanida odur fenerliyim ama. ya ben lizbonu cok iyi saniyodum bjk fena bozdu top yapamadilar ama resmen maci verdiler 10 dk da gecen yilki durum aynen devam ediyor..cok yazik lizbon ezsse tmm da adamlarda hic bisey yokmus bea. bunlar ligte nasi lider hayret. porto bunlardan iyi takimdi en son

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bu hatayı her maç yapiyodu

    Son hafta konya maçında bu hatayı yaptı 4. Lük gitti

    Ligi 6. Sıra da bitirdik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de Şenol maçın sorumlusu Tolganın yerine kaleye geçip kalecilik yapacaktı...
  • Tolga hep öyleydi hiç maç kurtardığını hatırlamıyorum. İyi kaleci maç kurtarır. Yok adam gibi adammışta yok şöyleymişte yemez bunlar sen futbolcusun elinden geleni yapman lazım Trabzondaykende öyleydi Beşiktaştaykende aynı şekil devam ediyor.
  • hoca 1-0 dan sonra oyunu okuyamadı ortasahayı rahat geçtiler 3 tane yedik

    Tolga zaten kova 1 tane kaleci bulsunlar artık..

    takımda Tolga hariç kötü oynayan yoktu ..

    beceriksiz oyuncular vardı Olcay ve Gomez ...

    biri hocaya söylesinde korner çalışsınlar her attıkları adama gidiyor ya. bari yerden kullansalar.
  • TeemoMushroom kullanıcısına yanıt
    LGBTnin yan hesabı bu kesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gladyo38

    abi tmm tolga suclu da o defansta vurdurmasin vurdurursa ilk golde adam demorolize oldu yakindan sutlari yedi ucuncu golu her kaleci yerdi zaten.
    komtra yakalaniyo bjk ilk golde tolga tereddut ve gol.
    1-1 olunca niye bjk maci birakiyo 0-0 kem.oynasaya yaramiyo mu o skor ??? kaleci her zaman mac kuetaracak degil..bjk dolu pozisyon harcadi querejma.sayesinde gol atti. bjk bu kaleci defans olcayla felan zor.valla. macta en iyi oyuncu querejmaydi adam her seyi yapti sahsen

    İlk golde ''lan açılsam mı? du bakiyim deniyim hah açıldım. lan adam geliyo geri gidiyim bari, oha ne ara geldi lan topa vuruyo ya. vallaha vurdu. anaa gol oldu lan ehhehe'' tavırları muhtemelen defansın vurmasından kaynaklıdır.
  • bu maclik senol gunesin degil tolganin sucudur oyle defans hatasi diycegin biseyde yok kaleci cikar vurur yada ustune kapaklanir topun. ama genel olarak gruptan cikamamaktan tabiki senol gunes sorumludur ve benim gozumde baya bi kredi kaybetti. baslarim anamizin ligine 3 tel rakip var ztn sampiyon olsan ne olmasan ne. ulan yurt disindaki arkadaslara avrupa basarilariyla hava atiyodum, kayseriyi yendik diye mi hava atcam simdi ben ? Besiktas formasiyla gururla dolasiyodum lan mac gunleri motorcu barini kiraathaneye cevirmistik arkadaslarla. yaziklar olsun.
  • Ben ilk yarıyı izledim. Şu Olcay ın hala nasıl Beşiktaş ta kaldığına aklım ermiyor.

    aldığı her topta pozisyonu harcadı. Hele ki Gomez boş beklerken saçma sapan attığı şut,
    Pasları hep rakibe vermesi,

    adamla alakasız yere ara pas atması.


    Garip bir adam.
  • Slaven Bilić en azından gruptan çıkarmıştı,birinci gidip elenmek koyuyor adama.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.