Şimdi Ara

Diego Bir Daha Kadroya Alınmamalı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu adamı devre arasında satmak farz oldu. Bu kadar yararsız bir adam daha yoktur şu takımda. Üstelik zarar veriyor.

    Yahu tek kale maç oynanıyor, üstelik 1-0 öndesin, takım havasını bulmuş daha fazla atmak için bastırıyor, sen gidip dünyada yapılacak en gereksiz hareketlerden birisini yapıp takımına ihanet ediyorsun.

    Pereira bu herifi bir daha kadroya alırsa ilk maçta Kadıköy'de tepki verilmeli. Böyle saçmalık olmaz arkadaş!



  • Bayılıyorum bu tiplere bir zamanlar Meireles'de yapmıştı sonra adamı muhteşem yüzyıllı yaptınız.
  • Gelmiş hemen üstte Diego seviciler.Gerçi bunlar Diego sevici değil bunlar bal yapmayan arı seviciler.İki top saklama iki boş beleş harekete tav olan takıma faydası nedir önemine zerre bakmayan tipler.Zaten Diego bunların gazlamasıyla tepemize çıktı.Bu adam geçen sene de bir şey oynamadı ama siz suçu İsmail'e atıp sayıp sövüp çekildiniz.İsmail Kartal,Diego'nun önündeki büyük bir mihraktı,onu Şampiyonlar Liginde Final oynayan takımın yedek kulübesindeki rolünden Fenerde Dünya çapında yıldız olmasını engelleyen bir köylüydü,tu kakaydı.

    Neyse bu f/p faciası,kulübe bir iki senedir yararı olmamış geçen seneki şampiyonluğun gitmesindeki 4 5 sebepten biri tipik olmadık anda saçma sapan davranan Brezilyalı/Portekizli arkadaş için bir paragraf bile çok.Fenerin 15 milyon eurosunu yiyor yanarım yanarım ona yanarım.Fenerin malı deniz yemeyen keriz
  • Dieogoyu buzamana kadar cok savundum hic bisey yapmasa bile bidahaki mac yapar dedim ama bugun yaptigi hareket ve sonraki oyundan dususumuz, yedigimiz gol bitirdi butun kredisini umarim birdaha gerekmedikce oyuna giremez akli basina gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takımdan bir halt olmaz. Meireles takımı sattı ceza bile yemedi, hem de kaç kere. Alves de aynı şekilde, Diego'yu da oynatmaya devam eder reziller sürüsü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gencay

    Bu takımdan bir halt olmaz. Meireles takımı sattı ceza bile yemedi, hem de kaç kere. Alves de aynı şekilde, Diego'yu da oynatmaya devam eder reziller sürüsü.

    Aynen katılıyorum,taraftar da çanak tutup şımartıyor adam akıllı tepki yok.

    Artık hala anlaşılamaması da garip.Bu kadar çok portekizli brezilyalı safi zarar başka bir şey değil,bu adamlar tuhaf garip ne zaman ne halt edecekleri belli değil kaç sene oldu hala öğrenemedik.
  • Bir daha takımda görmek istemiyorum..
  • Nasıl ki zamanında bugun kü Diego nun yaptıgı gibi sorumsuzluklar yapan B.Alves'e,Meireles'e hiçbişey yapamadıysak Diego'ya da hiçbişey yapamayız.Çünkü burası babalarının at çiftliği
  • Yaptığı 2 tane saçma salak penaltı var birde bu gereksiz kırmızı. İyi futbol oynasa neyse adamda oda yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.