Şimdi Ara

Apple Smart Battery Case kaç mAh bataryaya sahip?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada yer alan yazımızda sizlere Apple’ın Smart Battery Case adını verdiği yeni çıkarılabilir pilli kılıflardan bahsetmiştik. Sırtında kamburu varmışçasına konumlanan batarya çıkıntısı nedeniyle ciddi anlamda çirkin görünen bu kılıf, Apple ürünlerindeki tasarım hassasiyeti kaygını da ciddi anlamda baltalıyor aslında.



    Fiyatının can sıkıcı bir şekilde oldukça uç bir rakamdan belirlenmiş olması da işin bir başka can sıkıcı yanı. Bu çirkin görünümlü pilli kılıfın satışa sunulmasından hemen sonra konuya daha fazla kayıtsız kalamayan iFixit, ürünü test masasına yatırdı.



    1877mAh kapasiteli bir pile sahip olan ürün, iPhone 6s’in pilinden daha yüksek kapasiteli. Tabi sahip olduğu gücün ne kadarını şarj olarak aktarabiliyor bilmiyoruz ancak açıklanan rakamlarda 25 saate varan ek konuşma süresi, 20 saat video izleme, LTE ile 18 saat internet kullanımı gibi imkanlar tanıdığı paylaşılmıştı.



    Cihaza tamir edilebilirlik noktasında 10 üzerinden 2 puan veren iFixit, teknik olarak kılıfın bataryasının değiştirilebileceğini söylese de burada anahtar ifade “teknik olarak”. Pile ulaşabildikten sonra elektronik parçaları soketlerinden tekrar takıp kullanmak mümkün olabilir ancak yapışkanlık kısımların yapıştırılarak kılıfın kullanılabilir olması pek de olanaklı olmayacaktır.

     

    Apple Smart Battery Case kaç mAh bataryaya sahip? 







  • çöp.

  • Yurt dışında 99 dolar, Türkiye'de 379 TL arkadaş anlayamıyorum Türkiye'deki vatandaşlar çok mu zengin de diğer ülkelerden pahalıya satışa sunuluyor?
  • Görmebak kullanıcısına yanıt
    maalesef, bu çeşitli sebeplerden dolayı başımıza geliyor.

    1. Devletin yüksek vergiler alması (kdv) (cep telefonları için ötv)

    2. kıroyum amma para bende diye gezenler.

    3. herhalde vatandaşı düdüklemeyi kendine görev edinmiş, kar maksimizasyonu ile kafayı bozmuş satıcılar ve üretiiciler.
  • gereksiz. bunun yerine pili daha büyük ve şişman bir yedek şarj alınabilir.

  • dış şekli hamile kadına benziyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görmebak

    Yurt dışında 99 dolar, Türkiyede 379 TL arkadaş anlayamıyorum Türkiyedeki vatandaşlar çok mu zengin de diğer ülkelerden pahalıya satışa sunuluyor?


    dolar 3 300 ordan diyor satarken 79 da bana diyor ama üç sıkıntı var

    Biri adama $99 a mal olmuyor. İkincisi adamların alım gücüne orantılı fiyatlar

    Üçüncü yani en önemli sebep 100 tl lik mala 380 vermeye düşünmeyecek kadar para sahibi olan arkadaşlar serbest piyasanın içinden geçen güzide insan formu :)

    bizde 99tl den satsalar talep 2 katına çıkar

  • olurmu ya iphone alıp alıp hava basmak varken ,birde iphone olupda klasik iphone sesi oldumu o paraları verenlere hiç dokunmaz.

  • sadece üç Harf "ÇÖP".

  • 1877 mAh 400tl... Yoruma gerek yok sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görmebak

    Yurt dışında 99 dolar, Türkiyede 379 TL arkadaş anlayamıyorum Türkiyedeki vatandaşlar çok mu zengin de diğer ülkelerden pahalıya satışa sunuluyor?


    Bizim millet apple türkiye'ye tavır alacağına "adamlar yapıyor aga!" deyip fiyat politikalarını desteklerse daha fazla kar marjına devam ederler tabi. Adamların 600 dolarlık telefonu burada kaç TL bir bakın derim.

    IMEI kaydetmek şirketlere 1 kuruş. Evet bir kuruş..
    Amerika'dada vergi var
    Amerika'daki de PERAKENDE satış fiyatı Türkiye'deki de.

    Rezillik diz boyu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 11 Aralık 2015; 2:39:25 >
  • aliexpress de 25 dolara almayanı dövüyorlar :)

  • Bu sadece üst seviye teknoloji ürünleri için geçerli bir durum değil, Türkiye'de ithalatçılar şark kurnazlığı yapıp duruyorlar, en ufak elektronik aletler 2-3 katına yakın fiyatla satılıyor, biraz araştırma ve bekleme yapmayı düşünen direk amazon'dan ister gümrük vergisini de öder daha ucuza alır ama araştıran eden az olduğu için, uğraşmak istemeyenler bu ithalatçı dolandırıcılığına yenik düşüyor.

  • Carrefour'dan 2200 mah aldım, 9.90 TL :)

  • Sonynin 10.400lugu 90 lira. Bir de yari kapasitede olan powerbanki vda var.

    Spigen ve diger firmalarin urettigi bataryali kiliflar da var.

    http://www.hepsiburada.com/spigen-sgp-iphone-6-6s-apple-lisansli-sarjli-kilif-volt-pack-2-adet-cerceve-hediyeli-p-TELKILSGP11577

    hem yari fiyatina ayni isi görüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DraGonS

    quote:

    Orijinalden alıntı: Görmebak Yurt dışında 99 dolar, Türkiyede 379 TL arkadaş anlayamıyorum Türkiyedeki vatandaşlar çok mu zengin de diğer ülkelerden pahalıya satışa sunuluyor?
    Bizim millet apple türkiyeye tavır alacağına adamlar yapıyor aga! deyip fiyat politikalarını desteklerse daha fazla kar marjına devam ederler tabi. Adamların 600 dolarlık telefonu burada kaç TL bir bakın derim. IMEI kaydetmek şirketlere 1 kuruş. Evet bir kuruş.. Amerikadada vergi var Amerikadaki de PERAKENDE satış fiyatı Türkiyedeki de. Rezillik diz boyu


    1) IMEI kaydetmenin bir maliyeti yok.
    2) Apple Türkiye'nin de fazla kar marjı aldığı yok, ya da fiyatları diğer ülkelere göre daha pahalıya satılan markaların. Bizde tavır alınması gereken kişi Tayyip amcanız, KDV, ÖTV, OKS, KGS, YGS ne varsa elimizde sömürüyor. Geçen Passat'a bakıyorum 55.000 lira arabanın fiyatı sitede bile yazmışlar KDV bilmem kaç ÖTV bilmem kaç araba 95.000 lirayı buldu. Şimdi burda siyaset yapmak istemiyorum ama o vericekleri 1300 liranın bile elimize geri nasıl döner diye hesabını yapıyorlar.

    Anlicağın o işler öyle ilerlemiyor bende telefoncuyum milletimiz alışmış dürtülmeye yapacak birşey yok.





  • 1877 mah çok iyi olmuş 4000 liralık telefona 10 liralık şeylerle şarj edecek değilim şarj sorunum olsaydı bu kılıftan alabilirdim.6s e bunu takarsan 2 gün şarj ihtiyacı duymazsın 3.6k civarı batarya elde etmiş oluyoruz buda 6s in 3 günü bile çıkartabileceği anlamına geliyor.Tasarımı bozup bozmaması kullanıcıya kalmış hayvan gibi kılıf takanlar var telefon kalınlığı 1 cm oluyor onun yerine bunu tak hem korusun hemde şarj etsin.

    Sonuç olarak bataryalı kılıf mükemmel olmuş.2 eksiği var birincisi tasarımı daha gösterişli olabilirmiş , ikincisi fiyatı 299 TL olabilirmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar senedir Apple ürünlerini kullanıyorum, şimdiye kadar hiç bir ürünüe çer çöp demedim. Ancak bu saçmalık nedir böyle. Çöp diyeceğim fiyata bak: 379TL yuh.

    Ayrıca ne güzel zarif ince telefonlar tasarlanıyor eyvallah lafımız yok en ince ben yaptım yok yok ben yaptım felan buna da eyvallah, ya biride çıkıp demiyor ki kardeşim benim telefonumda ince ama sizinkiler kadar değil çünkü bunun bataryası 2 veya 3 gün gidiyor diye söylemiyor. Sonra çıkıyorlar başta ürünlerini kullandığım Apple böyle şaçmalıklar üretiyor.

  • Batarya ile uÄŸraÅŸmak istemeyen gitsin bu telefonu alsın.


    http://www.hepsiburada.com/lenovo-p1-p-TELCEPLENP1-B

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok yetersiz olmuş. Özellik nekadar yüksek olursa olsun, doyasıya kullanmadıktan sonra bir önemi kalmıyor. Dolayısı ile yedek ürünlerinde bu beklentiyi en azından karşılaması gerekirdi.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.