Şimdi Ara

308 =KALİTESİZLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
4.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün bir arkadaşımın 2014 model 308 ine bindim.araç yeni kasa 27.000 km'de ama gelgelelim bazı yerlerinden trim sesleri geliyordu. açıkçası şaşırdım.bu km'de ki bir araçtan bu kadar gıcırtı,cızırtı beklemiyordum.pejonun imajı malum, bunu da yaşayarak görmüş oldum.bi nevi test sürüşü yapıp notumu verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öğretmen07 -- 7 Aralık 2015; 18:35:29 >



  • Motor on numara

    Yeni sanziman harika

    Tasarim fena değil

    Ama iscilik ve malzeme kalitesi yerlerde.

    Pejo maliyetleri arttirdiginda bunu golf musterilerine anlatamaz.
  • ön yargınız da yazdıklarınızdan belli oluyor,hemen silmeniz normal
  • 308'de trim sesi var diyen carpilir! Kullandigim en sessiz ve rafine c sinifi araclardan biri.. Bu aralar bir 308 karalamasi var.. Astra k ve yeni megane bekleneni vermeyince iyiyi karalamak da bir nevi sahsi tatmin yolu.. Bu arabada trim sesi, motor sesi ve ruzgar sesi yok.Sadece puruzlu asfaltta bir miktar lastik sesi var.
  • Yeni 308 tam bir hayal kirikligi oldu.. Eski bir 308 sahibi olarak cok ariyorum o kasayi. Hala yolda sportium bir 308 gorsem dönüp bakarim heleki kirmiziysa.. Yenisi tam bir bayan arabasi hatlari filan hic hoş degil.. 2. Elide ölü zaten Türk milleti sevemedi bu araci. Ama önceki 308 hala degerli sportiumlari yeni kasasindan pahali fiyatlara satiliyor işe bak.. Bi aracin eski kasasi yeni kasasindan daha degerli hale geldi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ampul_patlatan

    308'de trim sesi var diyen carpilir! Kullandigim en sessiz ve rafine c sinifi araclardan biri.. Bu aralar bir 308 karalamasi var.. Astra k ve yeni megane bekleneni vermeyince iyiyi karalamak da bir nevi sahsi tatmin yolu.. Bu arabada trim sesi, motor sesi ve ruzgar sesi yok.Sadece puruzlu asfaltta bir miktar lastik sesi var.
    fransız araçlarını hor kullanmamak,bozuk yollarda anasını ağlatmamak gereklidir.bu şekilde kullanırsanız 308 gayet hoş bir araç.yok anasını ağlatayım derseniz zaten o tarz seslerin olması normal zira konfor öncelikli tasarlanıyorlar.
  • Tek bir araca bakıp sallama fabrikasyon bir hatası vardır sahibi hayvan gibi kullanmıştır. Bilip bilmeden 308= kalitesizlik boş boş konuşmalar.
  • Henüz 1500 km.de yeni eat 6 120 hp 308 sahibiyim, iki haftayı yeni bitirdik, bozuk yollarda hız ibresinin ordan rahatsız edici bir trim sesi var, sessize alınmış telefon titremesi gibi. Aynı ses kapıdan da geliyor ama henüz yerini belirleyemedim. inkar etmeye gerek yok arabadan trim sesi geliyor, benim gibi bunu yaşayan bir arkadaş daha var 308 ana konu bölümünde.
    Bunun dışında araç ok gibi, dip gazda resmen şahlanıyor araç, ısınınca motor sesi yok, şanzıman çok başarılı, vites büyütürken pürüzsüz ancak inerken az da olsa sarsıntı var. Ben aracımı seviyorum, inş bu seslere çözüm bulunur.
  • Kimse almasın o zaman bu aracı,yakınlarınıza da yayın bu trim sesi vs efsanesini.Yayın ki bizde muadillerine göre daha uyguna sahip olalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: szymek61

    Kimse almasın o zaman bu aracı,yakınlarınıza da yayın bu trim sesi vs efsanesini.Yayın ki bizde muadillerine göre daha uyguna sahip olalım.
    Canavar gibi araç. 308 çıktığından beri karalanıyor. Neredeyse 10 yıl olacak
  • Yeni 308 harika bir araç. Ama vasat altı iç mekanının değişmesi lazım ilk makyajla. O direksiyon gösterge paneli falan iğrenç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: szymek61

    Kimse almasın o zaman bu aracı,yakınlarınıza da yayın bu trim sesi vs efsanesini.Yayın ki bizde muadillerine göre daha uyguna sahip olalım.

    Efsane mi? Komik olmayın lütfen, 1500 km yaptım bu araçla ve iki hafta oldu alınalı trim sesi bozuk yola girdiğim anda başladı neyin efsanesi acaba, insanlara yanlış bilgi verip yanlış yönlendirmeyin.
    Aracımı da herkese tavsiye ediyorum, taş gibi motor taş gibi şanzıman var bu araçta.
  • Meyve veren araç taşlanir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevivaL

    Canavar gibi araç. 308 çıktığından beri karalanıyor. Neredeyse 10 yıl olacak

    Alıntıları Göster
    Çamur at izi kalsın.

    Trim sesi günümüzdeki birçok aracın en genel problemlerinden, trim sesi istemiyorsanız premiumlara bakacaksınız.

    308, tasarım olarak gayet güzel, malzeme kalitesi gayet iyi, dizel motoru fazlasıyla ekonomik, kasası hafif, performansı iyi, şanzımanı tork konvertörlü olmasına rağmen manuel modda çok iyi tepkiler veriyor, dsg gibi bozulacak derdi yok, süspansiyon konforu gayet iyi, bu konuda golfle kapışır, leon, octavia ve astra j'den kesinlikle daha iyi süspansiyonları darbe emişi olarak, rüzgar yalıtımı da gayet iyi. 420 litre bagajı var. Golf ile her konuda baş edebilecek bir araç. Hiç bu kadar yerilecek bir araç değil. Olumsuz yönleri, arka diz mesafesinin dar olması ve klimanın ekrandan ayarlanması ve smeg ekrandaki geç tepkiler bu aracın Golf'e karşı en büyük iki olumsuz yönü.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Ağzınıza sağlık çok güzel anlatmışsınız aracı
  • Fransız araçlarını çevremde kimseye aldırmayan ben bile 308i görünce civic aracımı verip aldım,

    Yolda dikkat çekici, estetik çizgiler konforu civicten soGerek dizel motorundan, gerekse şanzımanından, gerek performansından şuan çok memnunum, araçla 150-160km kadar çıktım Antalya yolunda hiç rahatsızlık vermedi bu sürate rağmen.

    Bir Golf sevdalısı olarak, bu benim şahsi görüşümdür beni bağlar,

    Ne zaman ki dsg değişir veya düzelir o zamana kadar golfle işim olmaz....308le devam....
  • Trim sesi gelmeyen c segmenti araba yok gibi birsey. Hayatimda hic bir pug modeline sahip olmadim muhtemelende bundan sonra olmam fakat golf dahil olmak uzere trim sesi olmayan c segmenti bir arac yok yeterki duymak isteyin.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    yazdığınız eksilere ek olarak yüzeysel bir incelemeyle benim tesbit ettiklerim bunlardır

    arka görüş açısı çok dar
    koltukları sert ve çok yüksek
    torpidoda kilit yok ve içi kadife değil
    direksiyon çok ufak oyuncak gibi
    arka havalandırma yok
    kulakçık yok
    cam tavanı açılmıyor
    bağımsız süspansiyonlu alınamıyor torsiyona mecbursun
    2. eli zaten yok
  • Renault arabalara binmeyin yada kulaklık takın belliki kulaklar hassas
  • bos bos konusmayin, kullanmadigin arabaya test surusu demissin, c sinifinda alinabilecek tek f/p aractir dizeli.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.