Şimdi Ara

5v5 takımlar işlevselleştirilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunun en büyük eksiği bence kimse ne 5v5 oynuyor ne 3v3sadece real den tanığı olanlar keyif için oynuyor çünkü 5v5 takımın elonun hiçbir önemi yok kimse ne takım arıyor nede takımına oyuncu arıyor. Benim önerim mesela 5v5 takım ile her hafta 5 maçı dolduran veya 5win alanlara o hafta sonunda 2k gibi bir ip verilmeli veya 3k bilmiyorum oyun iyice takım oyununa döndü ama kimsenin umrunda değil herkes solo q Spamlıyor kimse ne combo takım kurmaya çalışıyor nede takım oyunu özelliği olan hero ları oynuyor. Şahsen ben tr plat 2 yim ama oynayacak takım bulamıyorum oynasam bile bana bir getirisi yok. O yüzden herkes solo q da kafasına göre yasuo riven Spamlıyor ne maokai oynayan görüyorum ne seju nede ashe. Hepimiz turnuvaları seviyoruz izliyoruz riotta metayı turnuvalara göre şekillendiriyor ama 5v5 oyununu insanlara cazip hale getirmek icin hiçbirşey yapmıyor dediğim gibi 5v5 oynayanlara takımlarının elosuna göre haftalık ip veya az da olsa rp verilmesi takım dereceliyi canlandırabilir (wow oynayanlar bilir) bence riot insanları biraz buna teşvik etmeli forumlarda insanlar takım aramalı veya takımlarına adc jungle aramalı hiç olmazsa oyun bu kadar bireysel olmaktan uzaklaşır şu oyunda ne kimse kimseyle tanışıyor ne arkadaş oluyor kaldıki online oyunların en büyük artısı o bence. İnsanlar en fazla 3 4 kez oyunda tanıştığı birisiyle pre giriyor bir taraf bir el kötü oynayınca hemen basıyor engeli siliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda oluşturulabilecek onlarca takım kompozisyonu var ve skype kullanarak turnuvalarda ki oyun zevkine ulaşmak cok zor birşey değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 1 Aralık 2015; 17:13:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dediklerinde haklsıın belki bu şekilde Meta Dışı Daha önce oyunda görmediğimiz eski şampiyonlarda picklenir hale gelecektir.
    Yasuo zed diana Tryndamere Rengar görmekten bıktım. Pre sezonda OP olmasına rağmen karsı takımda Mundo oldugunu görünce Bile sevinir hale geldim resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 1 Aralık 2015; 17:38:53 >
  • Okumadım ama haklısın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım ama herhalde takım olanlar daha avantajlı olsun demişsin. öyle bir şey olursa oyunda mükemmel eşitsizlik olur sil konuyu bence bu kadar saçmalanmazdı.
  • Öyle birşey dediği yok, okumadıysan boş yorumlarınıda kendine sakla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

    Öyle birşey dediği yok, okumadıysan boş yorumlarınıda kendine sakla.

    enim önerim mesela 5v5 takım ile her hafta 5 maçı dolduran veya 5win alanlara o hafta sonunda 2k gibi bir ip verilmeli veya 3k bilmiyorum oyun iyice takım oyununa döndü ama kimsenin umrunda değil herkes solo q Spamlıyor kimse ne combo takım kurmaya çalışıyor nede takım oyunu özelliği olan hero ları oynuyor.

    ne yorum yapacağımızı da mı soracağız? + kimin okumadığı bariz ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 1 Aralık 2015; 18:47:38 >
  • Sorun şu o 5 kişi bir daha asla aynı anda online olamıyor

    Reelden tanidik 5kisiyseniz telefondan arayip abi gelin takim atalim diyerek istikrarli bi sekilde oynarsin

    Yazin belki daha surekli bi takim kurabilirsin mesela online surelerine gore adamlar bul deki kardesim aksam 8-11 gibi takim aticaz is ilerlerse whatsapp grubu felan ac herkes evdeyse mesela daha erken daha cok mac atabilirsin ha birde tanimadigin kisilerle 10mac ustuste win alirsin sonra 4-5mac ustuste kaybedince adamlar sıkılır siler sonucta reelde tanimiyorsun ama gercek hayattan tanidiklarinla bu takim isi oluyor mesela biz bu sezon 96mac atmisiz 4unude taniyorum kaybetsek bile sorun olmuyor bazen troll gidiyoruz cokta guzel oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.