Şimdi Ara

Su arıtıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar su arıtıcı almayı düşünüyorum kullanan birileri varsa artı ve eksilerini anlatabilir mi, tavsiye ettiğiniz bir marka varsa önerilerinizi de alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: drseray

    piyasada ters osmos su arıtma cihazları en çok yaygın olanı ve kullanıcıların tercih ettiği su arıtma cihazları ro sistemidir. ro sistemi ters osmos yani reverse osmosis in kısaltılmasıdır. sizlere tavsiye edecegim cihaz kombinasyonu
    en az altı aşamalı ve filmtec membranlı ro cihazlarını tercih etmenizdir. royal green su arıtma cihazlarını tavsiye edebilirim hem fiyat hemde cihaz modifikasyonu yönünden alınabilecek bir cihazdır.

    aynı zamanda su arıtma cihazlarının pompalıyani motorlu olanlarını tercih etmeniz daha iyi performans almanıza yardımcı olacaktır.
    10 yıldır ro su arıtma sistemi kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. filtrelerini düzenli olarak değiştirdiğinizde uzun yıllar kullanabilirsiniz.

    Teşekkürler.Peki arçelik hakkında ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drseray

    5filtrelirosistemleri saf su üretir arcelikde 5 filtre sistemine sahip ama arcelik cihazı sonrasına mineral ve alkali filtreleri ekleyerek kullanabilirsiniz.

    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.