Şimdi Ara

Bilgisayar hiç karşılaşmadığım bir şekilde donuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Öncelikle size sorunumun temelinden anlatmaya başlayayım. Dilerseniz bu kısmı es geçebilirsiniz. ilk olarak bir gün yine HP kasa pc 4 bip hatası vermeye başladı. Klasik toz temizleme ve parçaların yerine oturup oturmadığını kontrol ettikten sonra kasayı açmaya çalıştım ancak windows başlatılıyor ekranında kalıyordu ve uzun bir süre bekledikten sonra bilgisayar yeniden başlıyordu. Güvenli mod vs ne denediysem açmadı. Hatta benzer sorunu yaşayan bir kaç kişi güvenli modda açarken adını unuttum .sys gibi bir dosyaya gelince yükleme duruyor demişti ki bende de öyle oldu. Orada önerilen herşeyi denedim. Yaklaşık 5 gün pc hiç açılmadı. Sonrasında nasıl oldu anlamadım birgün pc kendiliğinden açıldı. Ve o günden sonra ben de hiç kapatmadım. 1-2 kez kapandı, açılması yine işkence saatler gibi çok uzun sürdü. Fakat şimdilerde sorunsuz açılıp kapanıyor. FAKAT!!

    Sorunum şu; internette gezinme, film izleme, download yapma vs.. hiç bir sorunum yok. Ne zamanki bir oyuna girsem belirli bir anda hdd ışığı yanık kalıyor, fare kıpırdıyor, bir süre diğer dosyalara da tıklayabiliyorum 2-3 dakika sonra hdd den ses geliyor ve kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor. Bazen tamamen donuyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Ancak çoğunlukla bir süre bekledikten sonra hdd'den gelen ses eşliğinde eski haline geri dönüyor. Sizce ne yapmalıyım? Ekran kartının programını silip baştan yükledim. Değişen bişey olmadı.
    Saygılar selamlar..







  • Harddisk okuma yazma kafalarında sıkıntı vardır büyük ihtimalle hocam ani donmalar olduğuna göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harddiskte sorun var gibi gözüküyor.
    Bir test programı ile harddiskinizi test edebilir misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni sabit disk almanız gerek
  • iki farklı prgoram ile (hd tune ve wHDD Regenerator) tarattım ancak hata vermedi. ama şunu farkettim; HDD Regenerator yükledikten sonra program otomatik çalışıyor ve kendince bişeyler yapıyor. daha henüz bilgisayarın eskisi gibi donduğunu görmedim. sanırım hatayı çözdü. benzer sorunları yaşayanlara HDD Regenerator son versiyonunu indirmelerini tavsiye ederim. konuyu kapatabilirsiniz.
  • rockcash kullanıcısına yanıt
    Sorununuzun çözülmesine sevindim.
    Konu açık kalabilir. Benzer sorunu yaşayan kullanıcılar, yorum yazmak isterlerse konunuzdan devam edebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.