Şimdi Ara

Total war rome 2 mi attila mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaslar.steam hazir indirim yapmışken bu tür oyunlara başlamak istiyorum. bilenler aydinlatirsa sevinirim atilla ismindeki yeni oyununu mu almak gerek yoksa bu daha mi iyi gelir bu oyunun acemisine, hangisi daha tatmin eder her konuda. ılk kez oynayacam ve kötü secimi yapmak istemiyorum. bir de en önemli sorum steamden bakiyorum bir sürü içerik var 5 6tl ye bunlari almak şart midir alsak neye derman olur.direk oyunu alsak ne gibi eksiklikleri olur iceriklerden almasak, ya da içeriklerin ne gibi faydalari olur. strateji oyunlarindan anlayan birisi aydınlatırsa memnun olurum gerçekten yardima ihtiyacım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sana en güzel önerim seriye medieval 2 total wardan başlaman olur.

    medieval 2 - empire total war - shogun 2 - attila şeklinde devam etmeni öneririm. Eski oyunları yenilerine nazaran çok daha eğlencelidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lithium

    Sana en güzel önerim seriye medieval 2 total wardan başlaman olur.

    medieval 2 - empire total war - shogun 2 - attila şeklinde devam etmeni öneririm. Eski oyunları yenilerine nazaran çok daha eğlencelidir.

    hocam europa universalis 4 hakkında ne düşünüyorsunuz genel kanı diplomasi yönünden daha etkileyici olduğu
  • Attila daha yeni çıkmış ve daha gelişmiş olabilir ama rome 2 geçtiği dönem ve devletler açısından bence çok daha iyi ve daha uzun ömürlü bir oyun. Ayrıca attila optimizasyon konusunda biraz sıkıntılı. Bence Rome 2 al.

    Eğer işin içine Europa Universalis 4 girerse kesinlikle Eu4 al derim. Eu4 gerçekten görebileceğin en detaylı strateji oyunlarından biri ve evet diplomasi yönünden daha etkileyici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrimp -- 27 Kasım 2015; 23:00:13 >
  • Eu4 alırsan en iyisini yaparsın.Sonra rome 2 gelir.en son attila

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rome 2 öneririm
  • İkisinden de vazgeçip eu 4 aldım ancak o kadar karışıktiki oyun ne yapmam gerektiği konusunda hic fikrim yoktu heryerde bi rakam bi bilgi vardı, ayrıca fani da cok zorlayınca iade ettim, stratsjiye yeni baslayacak birisi olarak bana ne önerirsiniz, birde yuzde yuz turkce degildi eu4 onun icin karisik geldi, rome 2yi onerir misiniz, crusader kings 2 de galiba cok karisikmis, ayrics ozel mesaj yoluyla arkadaşlar biz de merak ediyoruz cevapları paylasirmisin özelden gelen varsa dediler onun için cevaplarinizi bu konu altindan paylasirsaniz sevinirim. Yani oyun kriterim su sekilde diyebilirim, türkçe olacak, oyuns basladiginda eu4deki gibi ekrana bos bos bakmaliyim cok zor gelmemeli oyunun ilk aşaması, birde asiri kasmasin yeter low ayarlarda da oynarım yani rome 2ideal tam anlattigin gibi bir oyun derseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HandCuff93

    İkisinden de vazgeçip eu 4 aldım ancak o kadar karışıktiki oyun ne yapmam gerektiği konusunda hic fikrim yoktu heryerde bi rakam bi bilgi vardı, ayrıca fani da cok zorlayınca iade ettim, stratsjiye yeni baslayacak birisi olarak bana ne önerirsiniz, birde yuzde yuz turkce degildi eu4 onun icin karisik geldi, rome 2yi onerir misiniz, crusader kings 2 de galiba cok karisikmis, ayrics ozel mesaj yoluyla arkadaşlar biz de merak ediyoruz cevapları paylasirmisin özelden gelen varsa dediler onun için cevaplarinizi bu konu altindan paylasirsaniz sevinirim. Yani oyun kriterim su sekilde diyebilirim, türkçe olacak, oyuns basladiginda eu4deki gibi ekrana bos bos bakmaliyim cok zor gelmemeli oyunun ilk aşaması, birde asiri kasmasin yeter low ayarlarda da oynarım yani rome 2ideal tam anlattigin gibi bir oyun derseniz

    Medivieal 2 total wardan sonra empire total war napoleon total war sonra shogun 2 total war blood packle beraber.Yardir once.Alabileceginin en iyisi mediveal 2 total vge ek paketi olan kingdoms la al yuru ya kulum.
  • Roma 2 güzel oyunda şu arada hamlelerin dolma süresi olmasa daha güzel olacaktı.Onlarca ülkenin hamlelerini beklemek gerçekten sıkıcı oluyor.
  • Rome 2 devletleri geçtiği dönem dışında bir artısı yok.

    Attila daha zevkli ve iyi bir oyun yapay zekada daha iyi.
  • rome 2 güzel..atillayı oynamadım..rome 2 yı tavsiye ederim oynarken sıkılmazsınız..
    medieval 2 de oynanır..avrupalı devletlerle güç dengesi derken moğol istilası sonrasında timura karşı koyabilme mücadelesi de çok zevkli..tabi uzun süre yıkılmadan kalabilirseniz..(hile kullanmadan oynamak ve başarmak gibisi yok..)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.