Şimdi Ara

Scarabeo 200ie ( 5000 km gözlemi) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Scarabeo 200ie ( 5000 km gözlemi) )


    Çok kısa olarak;
    ilk 5000 km izlenimlerim
    -Motosiklet klasik italyan rahatlığında , toto çok rahat ;)
    -Viraj kabiliyeti bir scooter için 10 numara , yat diyosun yatıyor, kalk diyosun kalkıyor, baktığın yere gidiyor alet.
    -Frener bu fiyat aralığında bir scooter için tek kelimeyle "MÜTHİŞ" zaten amcaların kullandığı lastik scooter lastikleri arasında en iyisi ( michelin citygrip) hem ön hem arka disk asfaltı kanırtıp açmak ister gibi tutuyor.

    Peki nesi kötü ;
    hacı asıl film burda başlıyor , hani dedik ya yol tutuş hakkında viraj süper diye , hemen inanıp da basmayın bu aletle , 120 den sonra ( hafif yokuş aşağı) her an kontrolü kaybedebilir, tankslapping e düşebilirsin gibi bir hisse kapılıyorsun, ciddi kafa sallıyor sanırım ön camın da etkisi büyük.
    makine 200 cc ama ::) evdeki hesap çarşıda olmuyor malesef , kırmızı ışık yeşile döndüğü anda bi bakıyosun civardaki 125 cc ler uçup gitmiş, sen hala nerde len benim totom diye aranıyorsun, kıçını toparlaman epey zaman alıyor. Alet gitmiyor hacııııı :)
    kendi sikletinde ekonomik değil , ş.içi ortalaması 4 lt bozukmudur nedir
    bozukmudur nedir dedik ya, aletle aynı gün içinde biraz fazla km yaptığında gücü daha da düşüyor , hatta durmaya yakın İSTOP etmelere başlıyor , dili dışarda malın. 1 gece falan dinlenince eski güçsüz gücünü geri kazanıyor "!" ama...
    alet 3-4 aylık ama varyatör kapağının boyaları dökülmeye başladı ... :)

    neyse kısacası bu 10.000 de tekrar yazarım belki haaa bu arada servise gitmedimi motor , çok gitti hatta saymadım :) bilgisayar problem tespit edemiyormuş yani bu makineler böyleymiş hacııı ;)

    Hadi kalın sağlıcakla ...







  • tipi güzelmiş, yakıt fazla yakması diğerleriyle rekabetini zorlaştırır.
  • bende 250cc var 3.5lt yakıyor.
  • tutmaz bu motorlar.... yamaha honda 2016 da scooter patlaması yapacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W1L3D4

    tutmaz bu motorlar.... yamaha honda 2016 da scooter patlaması yapacak.

    nasil tutmaz arkadas. Benim 140 kg+artci 60kg + 30 kg alisveris. Kartal yokusunu sorunsuz cikiyorum. Hemde hic farkina varmadan. Bilmiyorum bu kategoride kac tane motor var boyle.
  • Bende bu yaz aldım bu motor dan, kampanyalı olarak. Fakat internet te yazan tüketim değerlerine ve sorunsuzluğu na hiç ulaşamadım. Benim de tüketim yaklaşık 3,50-4,00 litre arası ve aynen okyaypay arkadaşımızın bahsettiği kalkışta aşırı ağır kalma ve ses sorunu ile uğraşıyorum. 4 farklı yetkili servise götürdüm ve hiç biri tam olarak bir şey söyleyemedi. Ayrıca 100 km üzerinde gerçekten hiç güven vermiyor sürüş esnasında. Kullanımı, sürüşü, frenleri, özellikle farları çok güzel bir motor. Lakin yedek parça ve serviste de bir o kadar kötü. Acaba bize kampanyalı satılan 2015 modellerde hatalı bir üretim serisi mi söz konusu diye düşünmeden edemiyorum.
    200watts, sizin makine kaç. model ve kaç km de? Birde tüketim değerleriniz nedir? Paylaşırsanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts

    quote:

    Orijinalden alıntı: W1L3D4

    tutmaz bu motorlar.... yamaha honda 2016 da scooter patlaması yapacak.

    nasil tutmaz arkadas. Benim 140 kg+artci 60kg + 30 kg alisveris. Kartal yokusunu sorunsuz cikiyorum. Hemde hic farkina varmadan. Bilmiyorum bu kategoride kac tane motor var boyle.

    hocam motor elbet çalışacak ve yokuş tutacak ama kalitesi zamanla gözükecek yamaha ve hondanın 100 125 150cc scooter modellerini takip et seneye getireceği harika kalitede modelleri getirecekler.
  • DAYYAR D kullanıcısına yanıt
    2011 model.33000 de motor yaktim. hic su kalmamis motorda. Yag ve filtre degistirdigim yerde hic suyuna bakmamislar.Motoru yenilettim ama yetkili bayide, simdi motor 1000 km olmadi. Yeni motorla 3,5 civari yakiyor ama yavas kullaniyorum. Evvelden galiba biraz daha fazla harciyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.